Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menjek nőgyógyászhoz? 18 éves...

Menjek nőgyógyászhoz? 18 éves vagyok,nem szedek fog.gátlót, még nem állt be rendszeresen a mensim, az ugye nem jó, ha 2 hetenként jön meg?

Figyelt kérdés
A szitu a következő: 2 hete voltam biciklizni(1,5 órát),és közben megjött,gondolom a megerőltetés miatt. 3 napja szintén voltam,és utána azonnal (azt hittem) megjött,de mégsem,csak egykissé barnás színű volt. Tegnap érettségiztem,és (az izgalomtól?) megint csak azt hittem,nah most jött meg,de nem. Ma itthon maradtam,mert sokan kellett tanulnom,de megint csak olyan,mintha megjönne. Ilyenkor mindig beveszek gyógyszert(AlgoFlexM),hogy már eleve megelőzzem a görcsöket(mert az első 2 nap kibírhatatlan).Ennyiszer nem lehet "pötyögtető".
2009. máj. 26. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
De azért nem árt, ha elmész dokihoz, ha más nem, azért hogy megnyugodjál, hogy nincs semmi baj.
2009. máj. 26. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!