Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sokszor fáj a mellem?

Sokszor fáj a mellem?

Figyelt kérdés
nagyon fáj a mellem és hát lóg is, 85D-s de mikor felveszem a melltartót akkor jó mert nem fáj csak néha de mikor nincs rajtam melltartó akkor viszont fáj a mellem. mitöl lehet?
2012. jan. 12. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Figyu, nekem csak 75B-s én is mindig hordok sportmelltartót, otthon is! Ha leveszem, nekem is fáj egy picit, mert a melltartóhoz van szokva. Elég rossz lehet az ekkora mell és kényelmetlen is, de sajnos ezek a nagy mellel járnak. Hozzászokott a melltartóhoz, így mindig hordd (sportmelltartó a legjobb), mert ha abbahagyod a súlyánál fogva méginkább lógni fog :(
2012. jan. 12. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Áh, éppenhogy attól lóg mégjobban, hogy hordod. Tornáztatni kell, meg melltartó nélkül tartani, hogy megerősödjenek a szalagok.

De amúgy a mell fájása nem normális. Nekem volt ilyen mellfájás, hormonális zavar volt, mindig a ciklus második felében fájt csak. Aztán kaptam rá Mastodynont, és utána nem csinált többet ilyet. Nagyon örültem mert nekem kész rémálom volt melltartót hordani, mert sose hordtam, de a fájdalom miatt muszály volt a ciklusomnak abban a részében amikor fájt. De a ciklus másik felében egyáltalán nem fájt, és akkor nem is hordtam melltartót! Szóval ez nem melltartótól függ, és a melltartó csak tüneti kezelés. Bár Mastodynon vény nélkül kapható, konzultálj nőgyógyásszal mielőtt beszeded, mert lehet neked más bajod van mint nekem. Mindenesetre nyugi, nem normális, és a melleknek nem szabad melltartó nélkül fájniuk.

2012. jan. 13. 02:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Mekkora melled van? Egyébként csak nappalra hordj melltartót.
2012. jan. 13. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bocs, most láttam, hogy írtad, hogy 85D-s melled van. Ne haragudj!
2012. jan. 13. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
A hátad nem fáj?
2012. jan. 13. 08:02
 6/6 A kérdező kommentje:

a hátam nem fáj csak a mellem

és köszi az eddigi válaszokat

2012. jan. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!