Sokszor fáj a mellem?
Áh, éppenhogy attól lóg mégjobban, hogy hordod. Tornáztatni kell, meg melltartó nélkül tartani, hogy megerősödjenek a szalagok.
De amúgy a mell fájása nem normális. Nekem volt ilyen mellfájás, hormonális zavar volt, mindig a ciklus második felében fájt csak. Aztán kaptam rá Mastodynont, és utána nem csinált többet ilyet. Nagyon örültem mert nekem kész rémálom volt melltartót hordani, mert sose hordtam, de a fájdalom miatt muszály volt a ciklusomnak abban a részében amikor fájt. De a ciklus másik felében egyáltalán nem fájt, és akkor nem is hordtam melltartót! Szóval ez nem melltartótól függ, és a melltartó csak tüneti kezelés. Bár Mastodynon vény nélkül kapható, konzultálj nőgyógyásszal mielőtt beszeded, mert lehet neked más bajod van mint nekem. Mindenesetre nyugi, nem normális, és a melleknek nem szabad melltartó nélkül fájniuk.
a hátam nem fáj csak a mellem
és köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!