Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelentenek ezek?

Wincho kérdése:

Mit jelentenek ezek?

Figyelt kérdés

Ép külső genitália, Kp. tág vagina. Rendes nagyságú uterus, normál nagyságú és szerkezetű ovariumok.

Endometrium: 6 mm

Perineum ép.

Vizsgálat: Kismedence transvaginális UH vizsgálata, Perineum UH vizsgálata.

Gondolom,ha valami lett volna, akkor szólt volna az orvos, és ahogy egyszer kérdeztem, ki küldte volna postára,ha baj lenne.

Csak szeretnék megnyugodni, hogy semmi felett nem síklott el, mindent megnézett.

Másik kérdésem. november 11-én jött meg a menzeszem (húgyúti gyulladás miatt antibiotikum kb. 1 hónapig) utána két hét késéssel dec. 14-én. Most kb. jan.11-én kellett volna megjönnie, de 9-én jött meg, és két napig tartott.

Mikor rendszertelen, ha kb. 21 nap van a két menzesz között? Ez a két napos eltérés nem probléma?

2012. jan. 12. 17:53
 1/1 anonim ***** válasza:

A leleteid azt mutatják, hogy minden normális.

Rendszertelen akkor ha kimaradnak hónapok, tehát 50-60 napnál hosszabb idő telik el két menzesz között

Túl gyakori ha 21 napnál gyakrabban jön meg.

Normális menstruáció ha rendszeresen 21-40 nap között van egy ciklus, de a ciklusok hossza közt azért csak pár nap eltérés van, nem 20 nap.

2012. jan. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!