A Sumetrolim antibiotikum? Kijöhet tőle a hüvelygomba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 12:04
1/3 anonim válasza:
Nálam majd minden antibiotikumtól kijön. A mellékhatások között van írva esetleg a gomba? Én már rutinosan az antibiotikum szedése előtt veszek általában Canesten kombit,nálam bevált. És az antibiotikum kúra vége előtt 3 nappal elkezdem használni. Előbb nem érdemes. Hacsak lehet kerülöm az antibiotikumot. Érdekes hogy nemrég műtöttek,és infúzióban kaptam 4 palack antibiotikumot,és nem gombásodtam tőle.
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs a mellék hatások között. De abban sem vagyok biztos, hogy antibiotikum. Nem értem az egészet xD
2012. jan. 12. 12:27
3/3 A kérdező kommentje:
"antimikróbás hatású készítmény." ez van ráírva ...és nem az, hogy antibiotikum.
2012. jan. 12. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!