Nekem később fog megjönni?
Figyelt kérdés
jól gondolom?Válaszokat szeretnék na szóval én csak kb 135 cm vagyok és 12 éves múltam a mult honapban Tök kicsi vagyok minden osztálytársamhoz képest a melleim kicsik épp hogy van valami Ez azt jelenti hogy nekem később fog megjönni a méretem miat? Már szőrösödik a hónaajam és ott is. Fehérffolyásom kb nyár eleje óta van2012. jan. 10. 19:49
1/8 anonim válasza:
A vérzésnek semmi köze a magassàgodhoz. Majd nõni fognak a melleid is, te is magasabb leszel, ne foglalkozz ilyen dolgokkal.Minden megy a maga rendjében.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszike:9
Csak tudod félek tőle.. mert ha pl váratlanul ér a dolog??
2012. jan. 10. 19:58
3/8 anonim válasza:
Azt hiszem én 155 cm voltam, amikor megjött, 11 éves voltam. 13 leszek májusban és 159 cm. Évente kb mindig 3-5 centit növök. De amikor sportoltam többet. De mivel már nem sportolok szinte semennyit meg vagyok hízva.:S és most azon vagyok, hogy lefogyjak. Ez amúgy tényleg nincs korhoz kötve. Lehet, hogy majd te a nyáron fogsz hirtelen nőni. Vagy csak későn érő típus vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
orulok a valaszoknak:)
2012. jan. 10. 20:06
5/8 bluebaby válasza:
én pontosan 15 és fél éves koromban kezdtem el menstruálni. Előtte volt folyás néha,meg egyszer1 évvel előtte 1-2 csepp vér, és kész. Ja, 15 és fél évesen voltam kb 168cm.
Semmi köze a magasságodhoz. :)
6/8 anonim válasza:
165cm vagyok 11éves és én még nem menstruálok pedig nagyon magas vagyok koromhoz képest.Nem a magasságtól függ a mensi!
7/8 anonim válasza:
Ezt igazából nem lehet biztosra megmondani. Az biztos, hogy 16 éves korodig nem kell aggódnod, és írtad, hogy a hónaljad és a puncid már szőrösödik, és van fehérfolyásod tehát beindult a nemi érésed.
8/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek:))
utolso valaszolo!a feherfolyasomat mar ugyahogy van ruhellem!!mert egyszer ugy elaztam!! :SS
és nem volt nalam tisztasagi:SS
de mostmar mindig van a taskamban :))
2012. jan. 11. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!