Ha van már fehérfolyásom akkor tuti, hogy egyszer meg fog jönni? Ezt úgy értem, hogy valakinek nem jön meg soha életében és nem akarom ezt. Szóval ha van fehérfolyi akkor nekem egyszer lesz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:51
1/6 anonim válasza:
Persze van olyan, hogy valakinek egész életében nem jön meg. Ilyen az összes férfi. Nőről még nem igen hallottam ilyet, ha van is akkor az nagyon ritka. Nem kell aggódnod előbb-utóbb neked is meg fog jönni, ha lány vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Naon kössz!!!!
2012. jan. 9. 20:05
3/6 anonim válasza:
Minden egészséges nőnek megjön, ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor orvoshoz kell menni, és akkor az orvosok elintézik, hogy megjöjjön (meggyógyítanak abból ami miatt nem jött meg addig).
4/6 anonim válasza:
Persze hogy meg fog jönni. Ne agyalj ilyen hülyeségeken.
Aztán meg ha megjött majd azon fogsz aggódni, nem e vérzett át a nadrágodon suliban óra közben. Addig örülj, míg nem kell ilyen hülyeségeken filóznod :)
5/6 anonim válasza:
Ha egy nő soha nem menstruál, akkor már nagy baj van. Ha a folyás csak fehér, vagy átlátszó, nem csíp vagy viszket a puncid, akkor normális, és ez a nemi érés egyik jele, aminek kezdete után pár évvel jön meg a menstruáció.
6/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Gondolom már megjelentek rajtad a másodlagos nemi jellegek. Pl. punci és hónaljszőrzet, mellnövekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!