Lányok! Nektek is szokott nyáron, nagy melegben izadni "ott lent"?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen, például ha ülök valahol és felállok, érzem, hogy nedves a farmerem (de nem látszik szerencsére)! Meg néha "kicsit büdi" is mint amikor bepállik. és remélem mások nem érzik, csak én! Mit tesztek ellene?2009. máj. 24. 16:23
1/8 anonim válasza:
nekem is, oylankor nem ülök, hanem állók, és jó szellős ruhát veszek fel, meg kis parfümöt nyomok magamra :)
2/8 anonim válasza:
Hát én nálam mindig van babapopsi törlő kendő, és azzal szoktam magam megtörölni, hogyha van lehetőségem wc-re elmenni. Régen intim törlőkendőt használtam, de attól nagyon csúnyán begyulladtam, és akkor mondta a nőgyógyászom, hogy inkább a popsitörlőkendő, mint az intimkendő. Ráadásul sokkal olcsóbb is a popsitörlő mint az intimkendő. Szóval én azt használom.
3/8 anonim válasza:
nekem is megszokott izzadni, múltkor is húztam lefele a térdemnél a nacit, mert rám tapad..ismerősöm megkérdezi h mi az bepállott?:D mondtam neki h hát jah xD sztem ez tök természetes dolog, ez mindenkivel így van(aki olyan ruhába van melegbe). Engem nem zavar, járkálok utána 2percet, már el is felejtem:)
4/8 anonim válasza:
Én nekem is néha bepállik és akkor, ha nem éppen tanga van rajtam, akkor teszek bele illatos intim betétet, bár már lehet kapni tangába valót is. Meg én mindig leborotválom teljesen és egy kicsit behintőporozom, de csak kívül is a combom tövibe.
5/8 anonim válasza:
Persze, nyáron szinte folyamatosan. Teljesen csupaszra borotválom, és ettől egy cseppet higiénikusabb szerintem, amugy suliban vagy ilyen helyeken, nem zavar, felállok aztán megyek tovább, meg nyáron nem csak este fürdök, hanem reggel-este zuhany.
Szóval szerintem ne csinálj belőle gondot, másoknak is ilyen, ne foglalkozz vele.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!És mit kezdtek az ilyenkor jelentkező szagokkal?
2009. máj. 24. 19:27
7/8 anonim válasza:
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést, azt hittem csak én szenvedek ettől :-)
Mostanában én is popsitörlőkendőt használok, és többször cserélem a tisztaságibetétet is.
8/8 anonim válasza:
az ilyenkor jelentkező szagokkal? hát vegyél példát az első hozzászólóról és fújd te is parfümmel a puncid:) 87/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!