Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mikor jön meg...

Szerintetek mikor jön meg ezek alapján?

Figyelt kérdés
Most vagyok 150-155 cm.A melleim mondjuk hogy nem kicsik,és a szőrzet mind a két helyen nagy.Anyumnak 14 évesen jött meg,de tőlem alacsonyabb volt,és kissebb volt a lába,melle.Ez miért van?Tudom azt írjátok majd hogy várjak még,mert nem maradok ki belőle.De én szeretném megtudni hogy köbö mikorra várható.Am 12 vook.
2009. máj. 23. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt itt senki nem fogja tudni megmondani neked.Nekem 12 évesen jött meg,155 cm voltam én is kb és 80/B-s melltartót hordtam.Én is nagyon vártam mikor leszek már nagy lány..de hát ne várd nagyon,mert nem egy leány álom:)
2009. máj. 23. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

az átlagnak legtöbbször 14 évesen jön meg, nekem is, anyunak is, unokatesómnak is akkor jött meg, nekem mai napig nincs nagy mellem, 23 éves vagyok, ez genetika. Nem vagyok fejletlen, csak ilyen tipusu. A lábad méretének és a magasságodnak semmi köze sincs hozzá. Vannak akik sosem nőnek meg, de azért nem öreg korukban jön meg az első vérzésük :)

Mindenkinek megjön egyszer, kivéve akinek nincs méhe. ne siettesd ezt a odlgot nagyon. előfordulhat, hogy az elején rendszertelen lesz. nekem mai napig az, sőt három havonta jön csak meg, ki tudja miért, lehet a stressztől vagy bármitől. Szal 14 évesen jött meg aztán másfél évig utána semmi nem volt, pedig nekem már 8 éves koromban szőrös volt ott lennt, a hónaljamon meg olyan 13 évesen kezdett el nőni. Unokahugimnak nagy melle volt már azelőttis, hogy megjött volna neki, pedig akkor még tök csupasz volt, van akinek korábban nő a fan szőrzete, van kainek később, egyéne válogatja.

Nálunk majdnem mnidenki bögyös a családban, én mégsem lettem az. Van kai görcsöl közbe az izomösszehúzódások miatt, van aki egyáltalán nem.

2009. máj. 23. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
amúgy olvastam hogy a lányok menstruációjukig nőnek, vagy 18 éves korukig, én ezt megcáfolnám, mert még 21 éves korom után nőttem egy év alatt három centit, pedig lány vagyok. amúgy 14 évesen voltam olyan 152-4 körül, most 166 vagyok, 19 évesen még csak 162 voltam :)
2009. máj. 23. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 12,5 évesen kezdett nőni a mellem, és majdnem 15 voltam, amikor megjött, nőrokonaimnak jóval előbb. Biztos nagyon gebe voltam :) bárcsak most is az lennék..

Valamilyen felvilágosítós könyvben azt olvastam egyszer, hogy a mell növekedésének kezdetétől 2 éven belül kéne megjönnie a mentruációnak, de a mell teljesen kifejlődik a menzi előtt. Gondolom ez a nagy általánosság, de ki tudja hogyan alakul..

2009. máj. 23. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem 13 évesen jött meg, akkor voltam 155-156 enti és 51 kiló. A lányomnak 12 évesen jött meg, akkor volt 170 centi és 45 kiló...

Én nagyon görcsölős voltam, a lányomnak meg se kottyan!

nincs erre matematikai képlet. benned is 2 család hormonja van jelen, nem csak édesanyád a mérvadó, hanem az apai és anyai nagyszülőké is.

Nyugi, semmiről nem vagy lekésve, addig örülj amíg nem kell vele szenvedned!

2009. máj. 23. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
baby, ki kell javítsalak, a mell nem fejlődik ki teljesen a menzi előtt, mert még utána is nől, mindenféle dolgok hatására!
2009. máj. 23. 20:19
 7/7 anonim válasza:
szia! én nemrég töltöttem be a 14. évemet, és még most sem jött meg. anyumnak már 10 évesen megvolt, detto a nagynénéim,nekik is kb 10-11.de ettől még nem érzem azt, hogy baj van velem, pedig az osztályomból már mindenkinek megjött, de nézd a jó oldalát, mehetsz úszni, amikor akarsz, nem kavarnak be annyira a hormonok, és nem görcsölsz!( és amúgy sincs még rá szükséged, elvégre -gondolom-nem 12 évesen akarod elveszteni a szüzességed :))am egyetértek azzal, hogy nem a testsúly és a magasság alapján jön meg.köze sincs hozzá. én nem vagyok kicsi, olyan átlagos a magasságom, de a nálam kisebbeknek megjött, és magasaknak is...mind1,szal nincs köze hozzá.köszi, hogy meghallgattál.:D
2010. márc. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!