Szerintetek mikor jön meg ezek alapján?
az átlagnak legtöbbször 14 évesen jön meg, nekem is, anyunak is, unokatesómnak is akkor jött meg, nekem mai napig nincs nagy mellem, 23 éves vagyok, ez genetika. Nem vagyok fejletlen, csak ilyen tipusu. A lábad méretének és a magasságodnak semmi köze sincs hozzá. Vannak akik sosem nőnek meg, de azért nem öreg korukban jön meg az első vérzésük :)
Mindenkinek megjön egyszer, kivéve akinek nincs méhe. ne siettesd ezt a odlgot nagyon. előfordulhat, hogy az elején rendszertelen lesz. nekem mai napig az, sőt három havonta jön csak meg, ki tudja miért, lehet a stressztől vagy bármitől. Szal 14 évesen jött meg aztán másfél évig utána semmi nem volt, pedig nekem már 8 éves koromban szőrös volt ott lennt, a hónaljamon meg olyan 13 évesen kezdett el nőni. Unokahugimnak nagy melle volt már azelőttis, hogy megjött volna neki, pedig akkor még tök csupasz volt, van akinek korábban nő a fan szőrzete, van kainek később, egyéne válogatja.
Nálunk majdnem mnidenki bögyös a családban, én mégsem lettem az. Van kai görcsöl közbe az izomösszehúzódások miatt, van aki egyáltalán nem.
Nekem 12,5 évesen kezdett nőni a mellem, és majdnem 15 voltam, amikor megjött, nőrokonaimnak jóval előbb. Biztos nagyon gebe voltam :) bárcsak most is az lennék..
Valamilyen felvilágosítós könyvben azt olvastam egyszer, hogy a mell növekedésének kezdetétől 2 éven belül kéne megjönnie a mentruációnak, de a mell teljesen kifejlődik a menzi előtt. Gondolom ez a nagy általánosság, de ki tudja hogyan alakul..
szia!
nekem 13 évesen jött meg, akkor voltam 155-156 enti és 51 kiló. A lányomnak 12 évesen jött meg, akkor volt 170 centi és 45 kiló...
Én nagyon görcsölős voltam, a lányomnak meg se kottyan!
nincs erre matematikai képlet. benned is 2 család hormonja van jelen, nem csak édesanyád a mérvadó, hanem az apai és anyai nagyszülőké is.
Nyugi, semmiről nem vagy lekésve, addig örülj amíg nem kell vele szenvedned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!