Mi legyen? SEGÍTSÉG!
Figyelt kérdés
Már bármikor megjöhet az elsö menstruációm.Ma nagyon görcsölt az alhasam.Elmantem wc-re és barna lett a fehér folyásomból.Most mi legyen,tegyek be éjszakára betétet?Félek hogy ha éjjel rendesen megjön akkor mindenem véres lesz... 12/L2012. jan. 6. 20:59
1/11 anonim válasza:
Csak tisztasági betétet tegyél be. Első alkalommal valószínű nagyon gyengén fogsz váladékozni. Van akinek csak egy kis barna maszat jön elsőre. Viszont az iskolába azért tegyél be betétet.
2/11 anonim válasza:
Igen tegyél be betétet!És ez már az első menstruációd!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Akkor teszek be.
2012. jan. 6. 21:04
4/11 anonim válasza:
Irj privit majd, hogy mi történt. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Oksi köszi a segítséget!
2012. jan. 6. 21:14
6/11 anonim válasza:
Tegyél be, az első nekem éjszaka jött meg, reggelre minden olyan volt, még a matrac is. Szóval kell az a betét! És gratula, nagylány!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 6. 21:24
8/11 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy ilyen kedvesek és segítökészek vagytok!Nagyon köszi!
2012. jan. 6. 21:43
10/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy elsőre csak "barna maszat" jön, nekem legelőször is olyan erős volt és olyan sokáig tartott, mint utána a többi. Szóval betét, cseréld elég gyakran, viselj inkább sötét nadrágokat, hogyha történik egy kis "baleset" akkor ne látsszon annyira. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!