Már több mint 2 hete menstruálok! Normális?
Elkezdtem szedni a Lyndinette 20 nevű fogamzásgátlót, de a vérzésem egyáltalán nem akar abbamaradni, már 15. napja tart. Normális ez? Másnak is volt hasonló? Mikor múlik már el?? :(
A válaszokat előre is köszönöm!
20/L
Én a Novynettel kezdtem...
Nekem 6-7napig tartott akkor,de nagyon erős volt az 1.nap!!!
Sztem nem igazán normális!!
Már a 15. tablettát fogom bevenni, és oké, hogy okozhat vérzést, de 15 napig állandóan és ennyire?
Amúgy nem szeretkeztünk ezalatt a párommal meg semmi ilyesmi nem volt...túl erősen vérzek hozzá.
amikor a barátnőm elkezdte szedni a tablettát szinte egész hónapban megvolt neki. A tabi szünetre múlt el,de eztán meg amikor meg kellett a szünetben, újra megjött neki. Szóval csak pár napig nem volt mensije.
2-3 hónap alatt szokik hozzá a szervezeted a tablettához, addig a betegtájékoztatóban is bent van, hogy előfordulhat ilyesmi. Ha nem lesz változás, akkor ez a gyógyszer nem megfelelő Neked és váltanod kell.
Nyilván voltam vizsgálaton, hiszen mégis kivel írtattam volna fel, ha nem orvossal??
Amúgy köszi a válaszokat, csak azt reméltem hátha valaki járt így mint én és tud tippet adni, hogy esetleg mikor múlhat el. De ezek szerint kell 1-2 hónap amíg rááll a szervezetem!(amúgy a betegtájékoztatóban csak annyi van, hogy okozhat pecsételő közti vérzést, nekem viszont úgy jön mintha most jött volna meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!