Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már több mint 2 hete menstruál...

Már több mint 2 hete menstruálok! Normális?

Figyelt kérdés

Elkezdtem szedni a Lyndinette 20 nevű fogamzásgátlót, de a vérzésem egyáltalán nem akar abbamaradni, már 15. napja tart. Normális ez? Másnak is volt hasonló? Mikor múlik már el?? :(

A válaszokat előre is köszönöm!

20/L

2009. máj. 23. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én a Novynettel kezdtem...

Nekem 6-7napig tartott akkor,de nagyon erős volt az 1.nap!!!

Sztem nem igazán normális!!

2009. máj. 23. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
sexeltél, vagy orálisan izgattad magad a menstruáció közben? ELŐTTE 1 NAPPAL?MENNYIT SZEDTÉL BE a Lyndinette-ből,
2009. máj. 23. 18:29
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
A tabletta szedés első hónapjában teljesen normális, hogy vérzel! A betegtájékoztatójában is benne van!
2009. máj. 23. 18:34
 4/13 A kérdező kommentje:

Már a 15. tablettát fogom bevenni, és oké, hogy okozhat vérzést, de 15 napig állandóan és ennyire?

Amúgy nem szeretkeztünk ezalatt a párommal meg semmi ilyesmi nem volt...túl erősen vérzek hozzá.

2009. máj. 23. 18:38
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Beszéltél orvossal, mielőtt elkezdted szedni?
2009. máj. 23. 18:42
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

amikor a barátnőm elkezdte szedni a tablettát szinte egész hónapban megvolt neki. A tabi szünetre múlt el,de eztán meg amikor meg kellett a szünetben, újra megjött neki. Szóval csak pár napig nem volt mensije.

2-3 hónap alatt szokik hozzá a szervezeted a tablettához, addig a betegtájékoztatóban is bent van, hogy előfordulhat ilyesmi. Ha nem lesz változás, akkor ez a gyógyszer nem megfelelő Neked és váltanod kell.

2009. máj. 23. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem gyógyszerrel meg gyógyszer nélkül is rendszertelen, hónapokig is elmarad, be kell állnia a szervezetednek a gyógyszerre, fel van bojgatva a hormonháztartásod. a neked legbegfelelőbb gyógyszert kell feliratni, de ahoz tesztelni kell, és vizsgálatoknak kell megelőznia a szedést.
2009. máj. 23. 19:14
 8/13 A kérdező kommentje:

Nyilván voltam vizsgálaton, hiszen mégis kivel írtattam volna fel, ha nem orvossal??

Amúgy köszi a válaszokat, csak azt reméltem hátha valaki járt így mint én és tud tippet adni, hogy esetleg mikor múlhat el. De ezek szerint kell 1-2 hónap amíg rááll a szervezetem!(amúgy a betegtájékoztatóban csak annyi van, hogy okozhat pecsételő közti vérzést, nekem viszont úgy jön mintha most jött volna meg.)

2009. máj. 23. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem normális!!!! Velem is volt ilyen, elmentem nőgyógyászhoz, aki szintán azt mondta hogy ez nem normális, felírt olyan gyógyszert, amitől elmúlt. Utána gyógyszerszünetben normálisan megjött. Menj el vele orvoshoz.
2009. máj. 23. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Jajj, visszaolvasgattam a kommenteket... Igaz, hogy benne van a betegtájékoztatóban, de ez nem jelenti azt, hogy normális, és ülni kell mindaddig a fenekünkön amíg el nem múlik, egyen 2 hét vagy 1 hónap.... Ez semmi esetre sem normális, mindenképpen el kell vele menni orvosohoz!
2009. máj. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!