Sport vagy mell?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy mióta elkezdtem sportolni teljesen bemeséltem magamnak hogy a mellem megereszkedett és kisebb is lett.Eddig annyira szerettem a mellemet és büszke voltam rá, most viszont annyit olvastam arról hogy vagy sport vagy mell, hogy igazából ha jól megnézem nem történt változás a mellemen mégis teljesen bemeséltem már magamnak hogy kisebb is lett meg már nem úgy áll, meg felveszek egy melltartót teljesen úgy látom mintha lejjebb ment volna.:( Jó vagyok abban amit csinálok de nem tudom hogy megéri e :( annyira nem szeretném ha emiatt eltorzulna a mellem..mit tegyek?
21L
2012. jan. 6. 15:16
2/13 A kérdező kommentje:
Eddig kicsit talán beképzeld is voltam a mellemre mindig ha láttam egy fehérnemű modellt plakáton stb akkor elégedetten konstatáltam hogy jobb alakom van (ne szóljatok meg légyszi)Most viszont szinte akármilyen nőt látok a tv-ben midnig a mellét nézem és gondolkodok hogy sztem már ennek is nagyobb mint neked...
2012. jan. 6. 15:18
3/13 Macs1209 válasza:
Azt csináld, amit szeretsz. Ennyire ne depizz be emiatt. Amúgy meg a pasik az összhatást nézik, nem kell 2 görögdinnye ahhoz, hogy azt mondják, "jó nő".
4/13 anonim válasza:
na találtam neked egy jót. nem fogsz örülni de megtudod a szörnyű igazságot
5/13 anonim válasza:
figyelj,ha nagyon nagyon gyúrsz meg ezer izmot akarsz az rossz,mert a cicidben levő zsir eltűnik és átmegy izmokká..ám ha nem viszed tulzásba az még jól is jöhet ;D
7/13 A kérdező kommentje:
igen amit küldtél azt olvastam.Szerintem már az összes ilyen témájú cikkel elolvastam a neten...De ez olyan rossz :(
2012. jan. 6. 15:37
8/13 A kérdező kommentje:
sportmelltartót természetesen használok...de nemhiszem h sokat segítene...
2012. jan. 6. 15:38
9/13 anonim válasza:
nem kell "büszkének" lenni a melleidre, előbb utóbb lógni fognak,aki sportol, az zsírt éget, és nagyrész a mell(nőknél) zsírból van,szóval előbb utóbb sokkal kissebb lesz,mint most.és hogy melyik maradjon,amitől jobban érzed magad
10/13 anonim válasza:
mondanám, hogy küld egy képet amin a komplett alakod rajta van, lehet, hogy ha kicsit összébb megy és a tested formásabb lesz egy istennőnek nézel majd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!