Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik? Összefüggésbe...

Miért késik? Összefüggésbe lehet a felfázással?

Figyelt kérdés
Nem jött meg.Már lassan egy hete.Összefüggésbe lehet azzal hogy nagyon felvoltam fázva körülbelül két hete?A szervezetem a meleget sem bírja és pár barátnőmtől hallottam hogy nekik mindig pontos,de most a 5-10 napokat késett.Igaz ez?A párommal vigyáztunk de bennem van a félelem.Stresszelek kb 4 napja és sztem ez is közrejátszik..:S
2009. máj. 23. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem felfázástól két hetet késett,ugy hogy előtte napra pontos volt mindig.. mondjuk nekem nem volt okom aggódni.. az mit jelent,hogy vigyáztatok? ha megszakitást akkor lehet belőle baba
2009. máj. 23. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Védekeztünk gumival.Mielőtt elment kihúzta és óvatos volt.Le is ellenőriztük nem volt lyukas..Mellesleg már napok óta görcsölök is
2009. máj. 23. 10:18
 3/3 anonim válasza:
nekemis nagyon pontos,és amikor felfáztam majdnem egy hónapot késett. ne parázz,terhes tuti nem lehetsz:)
2009. máj. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!