Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden irrigátorral kapcsolato...

Minden irrigátorral kapcsolatos oldalon azt találtam, hogy csak havonta egyszer szabad. Azonban a Colpo Cleaner jódos pezsitabimon az van, hogy két napon át napi 3x. Akkor ez most hogyan van?

Figyelt kérdés
Vagy ez a havi 1x csak arra vonatkozik, hogyha minden rendben?
2012. jan. 5. 06:32
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

A havi egyszer a problémamentes esetre vonatkozik, de az is felesleges, mert a hüvelynek van öntisztuló képessége, és az öblitéssel tönkreteszed a hüvelyflórát, aminek fertözések lesznek a következményei.

Az általad irt tablettát (nem ismerem, hogy milyen )CSAK akkor szabad használni, ha orvos irta fel, egyébként nagyin káros minden öblitöszer.

2012. jan. 5. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan olyan szer, amitöl sokkal több bajod lesz, mint amennyit használ, ugyanis a jód tönkreteszi a hüvelyflórát (ugyanis a hüvelyt NEM szabad "kimosni"), és a gyakori öblögetés szintén árt.
2012. jan. 5. 07:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, persze ezt értem. Csak már fél éve folyamatosan hüvelygombám van, a dokim meg tanácstalan így gondoltam most ezt megpróbálom mert sokan azt írják, hogy használt. Amúgy ezután az irrigátoros 'kúra' után tervezek hüvelyflóra helyreállító tablettát alkalmazni (Gynophilius). Remélem beválik és nem lesz még rosszabb a helyzet (habár ennél rosszabb már nem tudom, hogyan lehetne :s).
2012. jan. 5. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt az irrigátoros lépcsőt átugorhatnád. Használd a Gynophilust, pont a gombádra kapott szerek sorozatos használata okozta, hogy a gomba mindig visszatér. A gyógyszerek ugyanis nem válogatnak, a kórokozókkal együtt elpusztítják a hasznos bacikat is. De hát ezt te is tudod, másképp nem jutott volna eszedbe a hűvelyflóra visszaállító.
2012. jan. 5. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!