Nyálkás folyás? Mitől?
Figyelt kérdés
Színtelen, szagtalan. Illetve nem is folyás, hanem egyszerűen csak egy ilyen nyúlós darabka a bugyin. Kb 1 hónapja vettem észre. Még nincs mensim.2012. jan. 4. 18:16
11/16 anonim válasza:
utolsó vagyok.11/l ez 2 hónapja volt...
12/16 anonim válasza:
Ilyen nyálás cucc nekem ovuláció idején szokott lenni. Lehet, hogy azt jelenti, hogy már ovuláltál, éshogy nemsokára megjön.
Mindenesetre ne aggódj, semmi baj nincs ezzel.
14/16 anonim válasza:
Ha nincs semmi tüneted, akkor ez normális. A folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől.
15/16 anonim válasza:
azért nem mindenki szokott hányni, ne ijedj(etek) meg :) nekem akkor jött meg először amikor külföldön voltam osztálykiránduláson. nem volt nálam betét, a többieknél sem. tök jól elvoltam wc papírral. és alig fájt..azóta persze voltak görcsölősebb időszakok, de életemben egyszer kellett csak gyógyszert bevennem.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és örülök, hogy nem mindekinek fáj :D Remélem nekem sem fog, mert anyukám sem az a fájós típus.
2012. jan. 8. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!