Ez huvelygomba lenne mar megint?
Figyelt kérdés
Viszket ragacsos feher neha sarga rettento szagos es nagyon kinos ez vajon mi? Sokszor volt huvelygombam es mindig visszater mar nagyon unom nagyon kinos es nem kivanom senkinek...hogyan lehet ezt megallitani?Hiaba megyek orvoshoz mindig ugyanaz a folyamat.Neha szur a hasam is2012. jan. 2. 20:26
1/5 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elek teljesen mas...nekem nem jon be es a gyogyszerek is masok.2het mulva megyek haza kivizsgaltatom magam.De ket hetig nemtudom hogy fogom kibirni.:(
2012. jan. 2. 20:39
2/5 anonim válasza:
csak van külföldön is rá gyógyszer.Canesten combi a legjobb rá.a tünetek alapján hüvelygomba.És az intim mosakodó gélek is jók.
3/5 A kérdező kommentje:
igen hasznalom...canestent is sokszor probaltam elmult es visszajott.huvelyzuhanyt is szoktam... koszi a valaszt
2012. jan. 3. 03:26
4/5 anonim válasza:
Ne érezd kínosnak, hiszen szinte minden nő elkapja a hüvelygombát életében legalább egyszer. El kell menni orvoshoz, és ő majd vizsgálat után tud ajánlani gyógymódot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. jan. 3. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!