Miért késik ennyit?
4-5 napja késik már, oké ez nem túl sok idő, de számomra az. Kissé idegesít, tudom ez nem hat túl jól rá. Tulajdonképpen azt hiszem minden tünet megvolt, fájtak/feszültek a melleim, görcsölt a hasam, hisztis voltam. De ezek már mind elmúltak.
Barátommal egyszer voltam csak együtt, a gumival semmi baj nem volt, ellenőriztük, ráadásul nem is abban/bennem ment el. Szóval nem tartom valószínűnek, hogy terhes lennék, bár tesztet tervezek beszerezni, úgyhogy ilyen tanácsokat ne írjatok (:
(HA még is megtörtént volna a baj... milyen tüneteim lennének ezenkívül 2 hét után?)
De amúgy esélyes, hogy a stressz, illetve ez az idióta időjárás tehet róla? Egyik nap tök meleg van, süt a nap, aztán másik nap meg hideg és mínuszok...
Nyugi,nem hiszem,h terhes vagy. Nekem a tüneteim csak a 4. hét körül kezdődtek a: hányinger, mellfeszülés,alhasi görcsök,fáradékonyság,gyakori vizelés.
Igen,a stressztől késhet,de az időjárástól nem hiszem.
Kül velem is előfordult,h egy hetet késett és amúgy rendszeres volt mindig a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!