Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folyásom van. De mitől? 13/L

Folyásom van. De mitől? 13/L

Figyelt kérdés
Lassan egy éve hogy folyásom van. Nem fáj nem viszket, viszont egyfolytában. Van amikor erősebben, van amikor gyengébben. 13 éves vagyok, még nem menstruálok ha ez befolyásolja. Mitől lehet? Előre is köszönöm a segítséget!
2012. jan. 2. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Minden nőnek van egy minimális folyása,ez tisztítja a hüvelyt. Lehet,hogy ha kikerülsz a kamaszkorból csökken a mennyisége illetve nem lesz mindennapos. Használhatsz rá tisztasági betétet is. Illetve megerősödhet attól is ha a mensid közeledik. (Illetve ha már menstruálnál akkor amikor meg jönne akkor is erősebb lehet.) De ha furcsa a szaga vagy viszket akkor szólj anyukádnak vagy valakinek akiben megbízol és menjetek el orvoshoz. Remélem segítettem! :)
2012. jan. 2. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:

A folyas egy termeszetes dolog, amig nincs kellemetlen szaga, erdekes szine, es nem viszket esetleg eg a nemiszerved.

A folyas mennyisege a ciklustol fugg.. A menstruacio elso napjatol szamitott kb. 12-17 nap kozott erosebb, tobb, ilyenkor van a legnagyobb esely arra, hogy valaki teherbe essen ha szexualis eletet el vedekezes nelkul.

Viszont a te esetedben, valoszinuleg az erosebb folyas a kozelgo menstruacio elojele.

2012. jan. 2. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
ha fehér vagy áttetsző, nem bűzös, nem viszket, akkor az a tisztulási folyás, a cikluson belül eltérő a mennyisége - minden nőnek van, teljesen normális
2012. jan. 2. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
A folyás normális dolog, segít tisztán tartani a hüvelyed, a menstruáció egyik előjele. Akkor kell vele orvoshoz fordulni, ha megváltozik a szaga, állaga, színe illetve, ha viszketés vagy égés társul hozzá. Ha kicsit több a mennyisége akkor használj tisztaságit, erre lett kitalálva.
2012. jan. 2. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ezvan, én se menstruálok, de már több mint egy éve. ez teljesen természetes 12/L
2012. jan. 2. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Mint írtad, nincs semmi tüneted, így a nemi érés természetes része a folyás.
2012. jan. 2. 13:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Egy kicsit megnyugodtam. :D
2012. jan. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!