Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mellem formája is fog...

A mellem formája is fog változni? 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy nagyon furcsa formájú a mellem. Amúgy is kicsi, de nem olyan szép, gömbölyű, hanem hegyes.

És a mellbimbóm is furcsa. Csak néha dudorodik ki. Ha pl. fázok, vagy kiráz a hideg. Amúgy mindig egyben van a körülötte való résszel. Ez változhat?

És a mellem hegyes formája?

Nagyon hasonló a mellem:

[link]

A mellbimbóm, meg olyasmi, mint a második képen:

[link]

Tehát úgy kidudorodik, de nem konkrétan a bimbó, hanem az egész rózsaszínes rész.

Változhat?

Köszi a normális, megértő válaszokat!

13/L

2011. dec. 28. 22:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szép hát a képen a mell, csak a képen a tetoválás miatt nem tetszik, de amúgy a mell szép rajta. Lehet azért is hegyesedik, mert még növésben van, de lehet azért ilyen, mert anyudtól ezt örökölted és így később neked is ilyen kíváncsiskodó hegyes marad. :)
2011. dec. 29. 10:44
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

De sem anyumnak, se senkinek nincs ilyen melle a családban. Nem is volt régen sem.

2011. dec. 29. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne aggódj a melled miatt, mert bőven van ideje fejlődni még. Egyébként is, szerintem minden természetes mell szép! :)
2011. dec. 29. 13:50
 14/20 anonim válasza:
én 16 éves vagyok nekem is hegyes a mellem nem nagyon változott még de a fiúknak így is tetszik és most már engem sem zavar
2011. dec. 29. 14:37
 15/20 anonim válasza:
szia, én 17 éves vagyok és ugyanilyen a mellem nekemis. a családból senkinek sincs ilyen de azt mondták h ez majd változni fog szoptatás hízás fogyások miatt. de amikor én hirtelen leadtam 5kilót egy betegség alatt utána lettek nekem ilyenek. a barátom szereti és ez a lényeg, sztem ne törődj vele! tökéletes úgy ahogy van:D
2011. dec. 30. 21:03
 16/20 anonim válasza:
100%
ilyen idősen nekem is egy az egyben így nézett ki. most egy évvel vagyok idősebb és már teljesen máshogy néz ki. Sokkal kerekebb. Amúgy nagyon sokféle női mell létezik. felvilágosításon mutattak vagy 100 félét mindegyik különböző, de egyikre sem mondanám, hogy csúnya
2012. jan. 22. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Ilyen mellekkel aggódni???

Tedd gyorsan a fejedben a helyére a dolgokat!

2012. jan. 23. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hegyes volt, de kigömbölyödött. Ne aggódj!
2012. júl. 12. 17:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. júl. 12. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekemis ilyen szar :/ 18....
2012. júl. 29. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!