Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 napja nem jött meg a...

12 napja nem jött meg a menzeszem, fáj a mellem ugyanúgy, mint mielőtt megjön, viszont tegnap csináltam terhességi tesztet és - lett az eredmény. Viszont folyásom is van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Mit csináljak?
2011. dec. 28. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg B12 vitamin hiányod is lehet.
2011. dec. 30. 10:51
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat,tippeket! tegnap este végre megjött! :) de még mindig nem tudom h miért késett 2 hetet. :(

üdv mindenkinek!

2011. dec. 30. 16:10
 13/14 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám nekem is jelenleg, több napja fáj a mellem és a hasam is görcsöl, tegnap kellett volna megjönnie. Tesztet én is csináltam és negatív, bár utoljára csak januárban voltam együtt a barátommal és azóta már január 27.én menstruáltam. De most még semmi. Kisse ideges is vagyok.
2016. febr. 23. 18:27
 14/14 anonim válasza:

Sziasztok tudom règi poszt de ha valaki ide tèvedne elmondom èn hogy jártam :)

Márciusba nekem is menstruálnom kellet volna ès nem jött meg teszteltem mindennap hogy vègre össze jött a baba egy èv uttán de nem mindig negativ majd 13 nap uttán meguntam elmentem a nőgyogyászhoz ès elmondta hogy cisztám volt ami kipukkant magátol de nem is èreztem hogy ott van csak nem jött meg .... Majd rá egy hètre megjött nagyon fájt ennyire mèg sose fájt.. Szoval simán lehet egy ciszta is csak nem veszük èszre :/

2019. máj. 9. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!