A nemi szervemre 2 pattanás szerü valami nött egymás mellé, elég kemények, pirosak és fáj. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 20:38
1/6 anonim válasza:
Nekem is pont ez a probléma merült fel pár napja és én is kíváncsi lennék mitől van. Remélem vki tudja mit kell tenni ez ügyben mert elég kényelmetlen szitu.
2/6 A kérdező kommentje:
Te próbáltál utánanézni a neten? Én nem találtam ilyen fajta dolgot...én is remélem majd valaki mond valami okosat! :(
2009. máj. 20. 21:06
3/6 anonim válasza:
pattanás lesz gyanítom éppen serdülő korban vagytok pár nap és elmúlik ne nyomkodjátok ki mert még több lesz belőle lehet krémmel bekenni ha az arcotokra használtok valamit pattira akkor ott is kenjétek be .de tilos nyomkodni!
4/6 A kérdező kommentje:
Hát már 1 jó ideje nem serdülök... =) Söt babát is várok,úgyhogy ha holnapra nem mulik irány az orvos... :(
2009. máj. 21. 10:35
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt már hasonló.Begyulladt egy szőrtüsző.Akkorára dagadt mint egy babszem,piros volt és nagyon fájt.Úgy tudtam megszüntetni,hogy egy vattakorongra krémet raktam és leragasztottam.2-3 nap után kifakadt és kis tulzásal ugyan de akkor szőrszálat húztam ki belőle mint egy hajszál.
6/6 anonim válasza:
Igen nekem is volt már, hogy a szőr a bőröm alatt nőtt, és csak nőtt, aztán begyulladt. Szőrtelenítés miatt.
A következő alkalommal tályog lett belőle, és sajnos azóta is évente kijön 1x-2x.
Lehet kapni rá egy olyan krémet, ami teljesen kitisztítja és kifakasztja, de azt csak sebész adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!