Menstruációkor darabos széklet. Ez normális? Tapasztalt ilyet valaki?
Figyelt kérdés
Már 4 éve menstruálok. Az elmúlt 3-4 hónapban lettek csak erősek a hasfájások, azelőtt egyáltalán nem fájt. Ilyenkor szédülök, hányingerem van, nagyon gyenge vagyok.
Előtte egyáltalán nem jártam nagy wc-re (nem hasmenés!), és mindig borzasztóan éhes voltam, amikor tudtam, ettem. Mostanában pedig egy nap kb. 3x-4x járok wc-re, és olyankor a székletem véres és kicsi, szinte már feketés darabok vannak a wc papíron. (Elnézést a megfogalmazásért.) Ráadásul az étvágyam sem a régi ilyenkor. Ha lehívnak enni, hisztizek, hogy minek kell ennem. Nem fér belém semmi. Miért van ez?
2011. dec. 28. 11:28
11/11 anonim válasza:
menstruációkor lehet véres a széklet, mert lehet rácsepeg a vér, de az nem a se..edből jön. ha azokon a napokon kívül is véres, akkor a végbeledből jön. Szerintem szorulásod van, és bármilyen étel is sötétebbre színezheti, ha meg vérzel, n akkor úgyse tudsz úgy sza.ni hogy ne csöpögjön rá. A dokidnak meséld el ezt, amit most ideírtál hogy mindenki megnyugodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!