Miért fáj a közösülés? Gyulladásom lehet?
Figyelt kérdés
Visszatérően fájdogál a hasam alja,vagyis olyan,mintha a méhem fájna.Sötét a vizeletem és néha szúrkál a bal oldali petefészkem.Viszont,sajna most még társult a panaszaim mellé az is,hogy kellemetlen volt a közösülés.Olyannyira,hogy megfordult a fejemben,hogy ellököm a párom magamról.Méhszáj sebem van,begyulladhatott,vagy okozhatja a fájdalmamat,hogy esetleg a gyulladt méhszájsebemet a párom pénisze súrólja?Azt tudni kell,hogy neki ferde a pénisze és sokszor tövig benyomja,ami néha kellemetlen,viszont ez más fajta fájdalom,amit utólag éreztem.2009. máj. 20. 11:12
2/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges,hogy méhgyulladásom van?Nem vérzek,nincsen bűzös folyásom.Borsosmentalevél teát iszok,mert az vesetisztító.Lehet,hogy a vesémmel van baj,és kisugárzik ennyire?Haspuffadásom is van,de nem érzem,hogy fellenék fújódva.A dokitól félek,mert ha a sex fáj,akkor a vizsgálat?
2009. máj. 20. 11:27
3/9 anonim válasza:
Szerintem is menj el dokihoz.A vizsgálat meg nem hiszem,hogy fog fájni hisz a doki ujja kisebb...
Lehet,hogy komoly gyulladásban van a petefészked!
4/9 anonim válasza:
Figyu nem vagyok nőgyógyász, de ha az lennék, se látnék beléd innen, hogy mi van begyulladva. A sötét vizelet lehet veseprobléma vagy húgyúti fertőzés is. A fájdalmas közösülés lehet hüvelygyulladástól, ha fáj a méhed és a petefészked, az azt jelenti, hogy már feljebb húzodhatott. Mégegyszer mondom, ez NEM JÁTÉK! Komolyan azon aggódsz, hogy fájni fog-e a vizsgálat? Egy komoly gyulladás akár MEDDŐSÉGHEZ is vezethet! Na akkor lesznek ám csak fájdalmas vizsgálatok!Irány a nőgyógyász, de még ma!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem vagyok egy felelőtlen fajta nő,de most nagyon félek.A nődokim be van táblázva,keresek egy maszekot!
2009. máj. 20. 11:53
6/9 anonim válasza:
Szia! Ne félj, nem lesz semmi baj! Azért veszélyes a gyulladás ha elhanyagolod, mert elzáródhatnak tőle a petevezetőid. De ha elmész dokihoz, kapsz gyulladáscsökkentőt, antibiotikumot, hüvelykúpot és szépen rendbejössz! Sokkal hamarabb, mint ahogy magadtól meggyógyulnál + nem lesznek szövődmények. Mielőbbi jobbulást kívánok! (És bocs, nem akartak megijeszteni, csak azt akartam elérni, hogy tudd, hogy milyen veszélyes az elhanyagolt gyulladás és nagyon gyorsan dokihoz kerülj.)
7/9 anonim válasza:
Miből gondolod hogy méhszájsebet van? mert ha ezt a dok iis mondta, akkor lehet hogy neki nem tett jót a szex,mert nyomta.
8/9 A kérdező kommentje:
Októberben lesz egy éve,hogy voltam rákszűrésen,akkor mondta az orvos.Pontosabban azt mondta,hogy méhszájsebem van,ami pici,nem kell vele foglalkozni.Csakhogy én sok rosszat is hallottam már.Ezért gondoltam,hogy talán lehet a tüneteimnek hozzá köze.
2009. máj. 20. 12:52
9/9 anonim válasza:
Szia!
Ha méhszájsebed van, akkor az nem fog magától begyógyulni. Nekem felírt rá az orvosom kúpot és vissza kell mennem kontrollra egy fél év múlva. Úgyhogy, ha ennyire nem foglalkozik veled a nődokid, akkor keress valami normálisat, ugyanis a kezeletlen méhszájsebből alakulhat ki rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!