Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a közösülés? Gyullad...

Miért fáj a közösülés? Gyulladásom lehet?

Figyelt kérdés
Visszatérően fájdogál a hasam alja,vagyis olyan,mintha a méhem fájna.Sötét a vizeletem és néha szúrkál a bal oldali petefészkem.Viszont,sajna most még társult a panaszaim mellé az is,hogy kellemetlen volt a közösülés.Olyannyira,hogy megfordult a fejemben,hogy ellököm a párom magamról.Méhszáj sebem van,begyulladhatott,vagy okozhatja a fájdalmamat,hogy esetleg a gyulladt méhszájsebemet a párom pénisze súrólja?Azt tudni kell,hogy neki ferde a pénisze és sokszor tövig benyomja,ami néha kellemetlen,viszont ez más fajta fájdalom,amit utólag éreztem.
2009. máj. 20. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyomás orvoshoz, ez nem játék!
2009. máj. 20. 11:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges,hogy méhgyulladásom van?Nem vérzek,nincsen bűzös folyásom.Borsosmentalevél teát iszok,mert az vesetisztító.Lehet,hogy a vesémmel van baj,és kisugárzik ennyire?Haspuffadásom is van,de nem érzem,hogy fellenék fújódva.A dokitól félek,mert ha a sex fáj,akkor a vizsgálat?
2009. máj. 20. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is menj el dokihoz.A vizsgálat meg nem hiszem,hogy fog fájni hisz a doki ujja kisebb...

Lehet,hogy komoly gyulladásban van a petefészked!

2009. máj. 20. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu nem vagyok nőgyógyász, de ha az lennék, se látnék beléd innen, hogy mi van begyulladva. A sötét vizelet lehet veseprobléma vagy húgyúti fertőzés is. A fájdalmas közösülés lehet hüvelygyulladástól, ha fáj a méhed és a petefészked, az azt jelenti, hogy már feljebb húzodhatott. Mégegyszer mondom, ez NEM JÁTÉK! Komolyan azon aggódsz, hogy fájni fog-e a vizsgálat? Egy komoly gyulladás akár MEDDŐSÉGHEZ is vezethet! Na akkor lesznek ám csak fájdalmas vizsgálatok!Irány a nőgyógyász, de még ma!
2009. máj. 20. 11:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem vagyok egy felelőtlen fajta nő,de most nagyon félek.A nődokim be van táblázva,keresek egy maszekot!
2009. máj. 20. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne félj, nem lesz semmi baj! Azért veszélyes a gyulladás ha elhanyagolod, mert elzáródhatnak tőle a petevezetőid. De ha elmész dokihoz, kapsz gyulladáscsökkentőt, antibiotikumot, hüvelykúpot és szépen rendbejössz! Sokkal hamarabb, mint ahogy magadtól meggyógyulnál + nem lesznek szövődmények. Mielőbbi jobbulást kívánok! (És bocs, nem akartak megijeszteni, csak azt akartam elérni, hogy tudd, hogy milyen veszélyes az elhanyagolt gyulladás és nagyon gyorsan dokihoz kerülj.)
2009. máj. 20. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy méhszájsebet van? mert ha ezt a dok iis mondta, akkor lehet hogy neki nem tett jót a szex,mert nyomta.
2009. máj. 20. 12:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Októberben lesz egy éve,hogy voltam rákszűrésen,akkor mondta az orvos.Pontosabban azt mondta,hogy méhszájsebem van,ami pici,nem kell vele foglalkozni.Csakhogy én sok rosszat is hallottam már.Ezért gondoltam,hogy talán lehet a tüneteimnek hozzá köze.
2009. máj. 20. 12:52
 9/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Ha méhszájsebed van, akkor az nem fog magától begyógyulni. Nekem felírt rá az orvosom kúpot és vissza kell mennem kontrollra egy fél év múlva. Úgyhogy, ha ennyire nem foglalkozik veled a nődokid, akkor keress valami normálisat, ugyanis a kezeletlen méhszájsebből alakulhat ki rák.

2009. máj. 20. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!