Szerintetek mi lehet az oka? Már harmadik hónapja vérzek folyamatosan, kb 1 hétre múlt el csak.
Sziasztok!
Lehet benne valami,de holnap elmegyek nőgyógyászhoz,ezeket az idegeskedéseket hogy mikor van mikor nincs már nem bírom,igazad van ha most is elküld hogy nincs terhességre utaló jel,és hogy szedjek vitamint majd elmúlik ,akkor felkeresek egy másik dokit.Köszi szépen a válaszodat .Holnap megírom hogy mi volt.Kicsit tartok ettől de már nem halogathatom tovább.Ennek véget kell vetni ez nem normális dolog. Szegény párommal is egyre feszültebb vagyok,nap közben is meg szex.-terén is.
Sziasztok !
Megjöttem a dokitól,sajnos nem láttunk semmit a hüvelyi uh.-n annyit mondott hogy ha 2 héten belül nem múlik el a pecsételgetés akkor menjek vissza be kell avatkoznia---->ezt mire értette? hogy akar beavatkozni?
Ugye a méhen kívüli terhességet kizárhatjuk ?!
Kérdezte hogy van e vagy volt e hőemelkedésem meg lázam...mondtam neki hogy nemcsak szilveszterkor egy kicsi hőemelkedésem.Most az előbb sírtam és most 37,4 volt=(
szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!