Két menstruáció egy hónapban?!
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 12 éves korom óta menstruálok, gyógyszert nem szedek. Rendszeresen megszokott jönni és ebben a hónapban is 15-én jött meg 4 napig tartott.
De tegnap megint elkezdtem vérezni, először barnás színű volt de ma már rendes, sokkal kevesebb mint menstruációkor és egyáltalán nem olyan érzés.
Akkor ez most mi? Terhes biztos nem lehetek.
2011. dec. 24. 12:34
1/6 anonim válasza:
Nem lehet,h pont a ciklusod közepén vagy? És ovulálsz? A terhesség tuti kizárva?
2/6 A kérdező kommentje:
Háát elvileg most van peteérésem de ilyen még sose fordult elő, hogy véreztem volna.
Terhes biztos nem vagyok.
2011. dec. 24. 13:00
3/6 anonim válasza:
ünnepek után keresd fel a nőgyógyászod, ez nem játék
4/6 A kérdező kommentje:
Hát az lesz mert nagyon megijedtem most!
2011. dec. 24. 13:08
5/6 anonim válasza:
Sztem megnyugodhatsz! Én már évek óta(22 éve) minden peteéréskor vérzek egy kicsit,semmi vész! De persze egy orvos sosem árt! :) 33/N
6/6 A kérdező kommentje:
köszi:) utána olvastam és másoknál is előfordult már.
csak olyan furcsa :S
2011. dec. 24. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!