Átlátszó, , zselésszerű "valami" folyik ki belőlem, mitől lehet, és normális? :S
19 leszek.
Fogamzásgátlót szedek, kb. már 6 hónapja, de ilyet még nem tapasztaltam.
Vasárnap múlt el a mensim.
Nem tudom mennyire fontos, de párkapcsolatban élek, és mióta szedem a gyógyszert, azóta csak a gyógyszerrel védekezünk.
Nekem ilyen folyásom a termékeny napokon, ovulációkor szokott lenni, és tudom, hogy sok más nővel is ez van
ha tényleg van ilyened, lehet, hogy nem hat a foggátlód rendesen, orvossal konzultálj mihamarabb (azzal aki felírta a foggátlót), lehetőleg amikor ilyen folyásod van
addig meg amíg kiderül mi van, én a helyedben használnék kiegészítő védekezést
mióta szeded a foggátlót? váltottál mostanában fajtát vagy erősséget? ilyen folyásod volt már korábban is?
amúgy a női folyás mindig normális, egészséges amíg fehér vagy átlátszó, nem kellemetlen szagú, nem csíp, nem viszket, nem fáj, nem száradt ki a nemiszerved stb
de ez a ragacsos átlátszó folyás nálam is, és sokaknál másoknál is az ovulációt kíséri, és szerintem nem jó jel, ha foggátló mellett ilyen van, mivel nem kéne ovulálnod
Lassan 6 hónapja szedem, Gestomixet szedek, azóta nem váltottam semmiben.
Olyan érzésem van mintha felfáztam volna, csíp ha pisilek.
Meg nem tudom mennyire passzol össze a kettő, ha barátommal együtt vagyunk, belém élvez, és kettőnknek az egyvelege ad egy furcsa "szagot" az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!