Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha már 2 éve van fehérfolyásom...

Ha már 2 éve van fehérfolyásom akkor nem kellett volna már megjönnie?

Figyelt kérdés
Úgyértem valakinek az első menstruációja elött csak fél évig van. Segítsetek! 14/L
2009. máj. 19. 16:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden nő más, máshogy működik a szervezete. Azért mert valakinek fél évig van fehér folyása az első mensi előtt, az nem jelenti azt, hogy mindenkinek ugyanígy zajlik le a dolog. A te tested még várat egy kicsit a nagylánnyá éréssel. Ne aggódj, hamarosan már azt fogod kívánni, hogy bárcsak fiúnak születtél volna:) Ne íjedj meg! Csak vicceltem. Egy idő után a nők többsége fel sem veszi a dolgot. Én is úgy tudok végigmenstruálni minden hónapot, hogy szinte észre sem veszem.

A kérdésedre visszatérve, valószínüleg hamarosan meg fog jönni a folyásból következtetve, de azért sokan vannak, akiknek csak 16 éves korukban jön meg először.

2009. máj. 19. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!