November 30-án jött meg utoljára a menzeszem, egy hete pedig pirosas-barnás folyásom van. Mégis mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A folyás sokszor olyan darabos, mintha ezernyi kis homokszem lenne benne. Mennyisége nem sok, de állandó, folyamatos, hol erősebb, hol gyengébb. Tudjuk hogyan működnek a nőgyógyászatok, talán február közepére kapnék időpontot...2011. dec. 22. 11:42
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy??
Elöforduhat ,hogy terhes vagy??Esetleg vetélés???
Menj el az ügyeletre.Ott meg kell,hogy vizsgáljanak.
2/6 anonim válasza:
Bemész SZTK-ba, és az ügyeletes megvizsgál.
3/6 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, elvileg nem lehetek terhes, óvszerrel védekezünk a párommal. Terhesség esetén én csak 1-2 napos enyhe barnázásról hallottam, nem egy hetes folyamatos folyásról... :/
2011. dec. 22. 11:49
4/6 anonim válasza:
Mint írtam elsöként vetélés is lehet.....Esetleg jele.Az óvszer nem 100% mint más sem....
Menj orvoshoz az ügyeletre SZTKba.
Ìrj,hogy mit mondtak...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerintem várok 27-ig, 1 hete betegállományban vagyok, láz, megfázás, stb. Ha addig nem múlik el akkor elmegyek.
2011. dec. 22. 13:32
6/6 A kérdező kommentje:
3 napja nem vérzem, a 7. nap után elmúlt... Talán egy nagyon enyhe havi vérzés volt 2 héttel korábban...
2011. dec. 28. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!