Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek sűrűn visszatérő...

Akinek sűrűn visszatérő candidája van/volt és már megszűnt, mi volt a hatásos gyógymódja?

Figyelt kérdés

Sajnos terhességem előtt is vlt párszor, de a terhességemet szinte végig kínlódtama gombával és most újra van már nem először, és mégcsak 4 hós a babaám:( Már az agymra megy, hogy ideig-óráig ha hat valami. Mit tegyek már? Bevált módszerek? Szoptatok így még sok mindent nem tudok ellene tenni (ezüst kolloid, teljes testtisztítás stb...)

Köszönöm előre is!

2009. máj. 19. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem a dokit kérdezd meg, mert csak egy anyuka vagy és hiába ajánlunk itt irrigálást, grapefruit mag cseppet, neked azt nem lehet. jobbulást! amugy én is kinlódtam vele,de nekem a grapefruit vált be, de tudtommal szoptatos anyukáknak nem lehet enni/inni grapefruitot,mert a tej ize megváltozik.
2009. máj. 19. 09:16
 2/4 A kérdező kommentje:

szia!

Köszönöm, azzal is próbálkozom, csak hát a hüvelyembe fülpiszkával kenem fel...

A dokim már nem tud mit tenni:S A gyógyszerek nem a leghatásosabbak:(

2009. máj. 19. 09:46
 3/4 anonim válasza:
74%

nekem nem volt sokszor, sőt...

egy biztos: kell a partnert is kezelni! nem csak a nők betegsége a candida. én a páromtól fertőződtem vissza. nekem a hüvelykúp vált be. ha sokáig fennáll mindenféleképpen keress meg egy szakembert, a candida a szívizomra is rátelepszik!

2009. máj. 19. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom név szerint, hogy milyen gombám volt, de gyakori probléma volt nálam. Nem értettem, hogy miért kapom el olyan gyakran, az orvos már szerintem rákra kezdett gyanakodni. Végülis rájöttem a dologra, hogy mi okozta. A fürdőszivacs. Én buta. Nem lett volna szabad azzal zuhanyoznom. Mióta nem használom (9 hónapja), azóta nem volt "hüvi gyuszim". Az ilyen esetekben sokkal fokozottabban kell odafigyelni a higiéniára, a fertőtlenítésre. Gondold végig minden használt dolgodat, hogy esetleg van e valami, amire nem gondoltál eddig és fertőzhet téged újra és újra!
2009. máj. 19. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!