Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszeres alhasi fájdalom....

Rendszeres alhasi fájdalom. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Mostanában reggelente ha a hasamon fekszem fura görcsös fájdalmat érzek a méhem tájékán,aztán elmúlik, de néha napközben is előjön ha rá figyelek.

Olyan,mint amikor menstruálok,de nem.

Tudom,nyilván irány a nőgyógyász...De előtte gondoltam megkérdezem,hátha van valakinek valami ötlete.

Fertőzésre nem gyanakszom,mert a folyásommal nincs semmi bibi, nem jelez fertőzést,szóval tanácstalan vagyok...

Kapcsolatban vagyok..Rendszeres szex,ilyenek,gondoltam ez fontos.

eLőre is köszi

2011. dec. 20. 11:45
 1/4 bánomisén ***** válasza:
Lehet, hogy felfáztál és ez a felfázás most a méhedet érinti, nem a húgyhólyagodat. Igen, jól sejtetted, irány a doki, nehogy esetleg komolyabb baj legyen belőle.
2011. dec. 20. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Én rögtön egy hasi ultrahang beutalót kérnék gyorsan, első lépésben a dokitól,de ha normális,akkor kérés nélkül is beutalót ad.

Ha valami durva dolog van,akkor az jobb,ha az ünnepek előtt kiderül,mert ha súlyosra vagy neadjisten válságosra fordulna,akkor az ünnepek alatt nehéz lesz ezt orvosoltatni.

Meg az ügyeleten nekem az a tapasztalatom,hogy nem is olyan kedvesek a dokik...

2011. dec. 20. 11:54
 3/4 LadyLee ***** válasza:

Nem is csak hasi, hanem hüvelyi ultrahang is kellene. De a doki tudni fogja.

Nem akarlak alaptalanul rémisztgetni azzal, hogy mi lehet, mert tényleg számtalan oka lehet. Viszont mindenképpen menj el orvoshoz.

2011. dec. 20. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
fingj egy nagyot vagy menj el nőgyógyászhoz
2012. jan. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!