Hayabusa kérdése:
Mi ez? Kb.2 hete fájogat a gyomrom, hányok, de ha nem akkor is hányingerem van.
Figyelt kérdés
Érzelmileg abszolút ingatag lettem, mindent összeeszek, egyszóval a tüneteim igazán a terhességhez hasonlítanak, de nem vagyok az,legalábbis tudomásom szerint,mert védekezünk,persze ez nem garancia.Minden szagot megérzek, nem tudok koncentrálni,elfelejtek dolgokat, nem tudom hol tartottam, stb.Az elmúlt egy-két napban fájt egy picit az alhasam is, mintha meg akarna jönni, de az kb. még két hét.Kérlek segítsetek, szerintetek mi lehet ez.Tudom hogy orvoshoz kellene mennem de most nem tudok menni, meg félek is egy picit.:(2011. dec. 20. 10:31
1/3 anonim válasza:
Van most egy hányásos járvány. Csinálj tesztet.
2/3 Harangozó Sára válasza:
Nekem a terhesség elején voltak ilyen tünetek, a szétszórtság pedig végig kísért a 9 hónap alatt.Én nem mennék bele az ünnepekbe ilyen tünetekkel.Szerintem menj orvoshoz, komolyabb probléma is állhat a háttérben főleg, ha már 2 hete tart. Bocs nem akartalak megijeszteni.
3/3 A kérdező kommentje:
A gyomorfájás tetőzött egy pár napja, egész éjszaka görcsöltem és hánytam, azóta teljesen megszűnt.Maradt utána az esténkénti hőemelkedés.Ünnepek után irány a doki, mert valami tényleg nincs rendben.Köszönöm a válaszokat, Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
2011. dec. 24. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!