Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan menjek nőgyógyászhoz?

Hogyan menjek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy 14 éves vagyok és szerintem valami gombám lehet, de nem biztos. El szeretnék menni a nőgyógyászhoz, de nem szeretném, ha anyu is bejönne velem a vizsgálatra. Ez hogyan zajlik?
2011. dec. 19. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
14 évesen elég nagy vagy, hogy egyedül is elmenj dokihoz. Mondd meg anyukádnak, hogy egyedül akarsz menni.
2011. dec. 19. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Én még 17 évesen is anyuval jártam dokihoz...le lehet szólni emiatt. :)

Simán mondd meg neki, hogy a rendelőbe nem szeretnéd, ha bejönne.

Egyébként a legtöbb helyen van egy paraván, és az mögött szokott a doki megvizsgálni. Tehát ha anyukád benn is lesz, nem fog semmit sem látni.

2011. dec. 19. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
14 éves kortól jogod van egyedül menni. Más kérdés, hogy a váróig biztosan jó lenne, ha elkísérne (valaki), ha esetleg nagyon izgulnál. Szerintem kérd meg édesanyádat, hogy a vizsgálóba már ne menjen be veled. Megértem egyébként, velem sem jött sose, 14 évesen már egyedül jártam mindenféle orvoshoz. Nőgyógyászhoz meg pláne nem szívesen vittem volna magammal, nekem is jobb volt egyedül (bár csak 18 évesen voltam először, szintén fertőzés miatt, akkor a párom - azóta már a férjem - kísért el, de csak a váróig). Engem terhesség alatt is zavart eleinte, ha a férjem bejött velem. Igaz, később már nem. Csak azért írom ezeket, hogy teljesen megértelek, hogy egyedül mennél be szívesebben.
2011. dec. 19. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, itt van egy cikk a nőgyógyászati vizsgálatról.

2011. dec. 20. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van még egy cikk. Előző voltam.

2011. dec. 20. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!