Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlik el a menszeszem?

Miért nem múlik el a menszeszem?

Figyelt kérdés
Múlt hét szombaton jött meg,de nem volt sok,jóval kevesebb mint szokott lenni.Szerda csütörtök fele elmúlt,de azóta is főleg pisiléskor észreveszem ha törlöm meg magam,hogy van kevés vér.Ez mitől lehet?Kezd idegesiteni,már mindig ezt figyelem,arra is gondoltam azért nem múlik el,mert ezen rágódom.Voltatok már igy?És mi oka lehet annak,hogy a havi menszesz megjön rendesen,de szinte csak pecsételés van?Januárban megyek orvoshoz mindenképp.
2011. dec. 18. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Legvalószínűbb a terhességi köztesvérzés ha élsz vagy éltél mostanában nemi életet. Egyébként meg lehet hormonzavar.
2011. dec. 18. 22:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Férjnél vagyok,tavaly szültem.A férjem messze dolgozik,igy ritkán vagyunk eggyütt sajnos,akkor is védekezünk.Mondjuk terhességre nem gondoltam...
2011. dec. 19. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Védekezés ellenére eshettél teherbe, a védekezés nem 100%-os. Vehetsz egy terhességi tesztet, és ha az negatív, akkor majd az orvos kideríti, hogy mi bajod, de nagy valószínűséggel hormonális. Nem tudom, esetleg szoptatsz még? És ha igen milyen rendszerességgel? Még esetleg az zavarhat be.
2011. dec. 19. 12:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,nem szoptatok már egy jó éve.Mára úgy néz ki,elmúlt a vérzés,remélem igy van,majd januárban elmegyek a dokihoz.Tesztet veszek valamelyik nap.Ha hormonális,azt lehet kezelni?
2011. dec. 19. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet kezelni, de meg kell állapítani a pontos okát, és attól függ a kezelése. Lehet, hogy majd endokrinológushoz kell menni vele, de valószínűleg pár vérvételt fog jelenteni a dolog
2011. dec. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!