Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nincs mellem 14 évesen?

Miért nincs mellem 14 évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki, mert az osztályba mindenkinek nagyok,sőt nagyon nagyok és nekem nincs ott semmi. Miért pont velem van ez?
2009. máj. 18. 15:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
bocsi lemaradt: szerintem jobb, ha kicsi és felvállalod mintha szivacsos melltartót hordanál. És 30 évesen legalább nem fognak a melleid a térdedig lógni ;) Hidd el, neked is lesz melled :)
2009. máj. 18. 15:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azért érzem cikibe magam mert 12 éves vagyok és elég nagyok a koromhoz képest, de még ducise vagyok hogy azok miatt!
2009. máj. 18. 16:11
 13/21 anonim ***** válasza:
En boven 17 voltam, mikor elkezdett (!) noni a mellem, most 19 vagyok, es tudom, hogy sok 14-15 is lepipal. Na de kit erdekel?
2009. máj. 18. 17:19
 14/21 anonim ***** válasza:
olyan 14-15 evesek vannak h akkora melluk van mint ket gorogdinnye. En most leszek 19 es mint ket kicsi teniszlabda. de nem erdekel. van baratom is, hidd el aki szeret igy szeret es egyaltalan nem ciki. nagyobb korban plane nem foglalkozik ezzel senki. csak a bunkobbik reteg. az meg nem erdekes...
2009. máj. 18. 17:24
 15/21 anonim ***** válasza:
szia én 32 vagyok, 14 évesen még neókem is csak válltömésem volt:9 de ahogy megjött honaprol honapra nött egy kicsit.. most se nagy de van:) probálj meg kicsit hizni az is megnöveli, vagy majd ha terhes leszek, késöbb, ugyis megnöl.
2009. máj. 18. 18:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez alakul még. Annyi idősen még nekem sem volt...Sőőt! Még csak 1-2 éve érte el a végleges méretét! (20 éves vagyok) Majd ha idősebb leszel és helyreállnak a hormonjaid, akkor majd szépen megnőnek. Még csak most alakul a tested! Tudom, mindenki azt mondja fogadd el így önmagad! Pedig legtöbben ilyen helyzetben vagyunk mint Te! Én inkább csak azt mondom, próbálj ezzel kevesebbet foglalkozni, és gondolj arra, hogy lesz ez még így se!

Amúgy ha veszel esetleg fürdőruhát, akkor tanácsos a mostani divatos csőfelsőket felpróbálnod!

puszi!

2009. máj. 18. 18:39
 17/21 anonim ***** válasza:

szia:) ha ez megnyugtat,én 19 éves vagyok,és nagyon kicsi melleim vannak,tlg kicsik! szóval nyugi,nem kell hogy átdobd a hátadon mikor fürdesz:)

engem is zavar,de már nem érdekel..elfogadtak így:)

2009. máj. 18. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok és alig van mellem. De én egyátalán nem aggódom efelől. Minnél nagyobb mell, annál nagyobb nyüg.
2009. máj. 19. 16:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Bocsi hogy terheltelek ezzel titeket. De tényleg köszi.
2009. nov. 23. 18:55
 20/21 anonim válasza:

nekem sincs semmi mellem 14évesen és nagyon utálom..:S:S

mindenki melltartót hord az osztályba csak én nem:S:S

fúú...:S nemtudom mit tegyél...mert én is így vagyok.. úgy tudom irigyelni azokat,akik megvannak elégedve a kicsivel..de nekem mindig beszólnak,csesztetnek hogy deszka vagyok+nincs mellem+nem is hordok melltartót...

UTÁLOM:S

/bocsi am a szar válaszért de nemtok mit mondani/

2010. márc. 11. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!