Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogigátlótól lehet folyás?

A fogigátlótól lehet folyás?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja kezdtem el szedni a Regulon nevű fogamzásgátlót,és szinte már az első szem után enyhén sárgás színű folyásom van.Nem viszket,nem csíp,nincs erős szaga sem.Csak van.Egyik nap nagyon kevés,nem is veszem észre,máskor pedig több,látszik a tisztaságin.Mondtam a nődokinak,de azt mondta,hogy a gyógyszertől nemnagyon lehet.Nem nézett utána,nem foglalkozott vele.Azért gondoltam a gyógyszerre mert mielőtt elkezdtem szedni voltam rákszűrésen,ahol minden rendben volt.
2009. máj. 18. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
igen lehet, ahogy szárazság is lehet, libidó csökkenés, hízás, fogyás, mellnövekedés, pattanások elmúlása, esetleg hangulatingadozás stb.
2009. máj. 18. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Nekem csak simán sűrű, kissé krémes van mikor szedem. Nincsen semmi bajom, és ha nem szedem, mint amit elvágtak el is múlik. (Onnan tudom, hogy nem magától van, hogy vannak orvosok, akik szerint úgy 5 évente be kell iktatni egy kis szünetet a fog.gátló szedésébe, így én is beiktattam. Hát nem volt ilyen nyomi folyásom, aztán mikor elkezdtem szedni újra, vissza is jött. Hurrá!)
2009. máj. 18. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is tartottam 8 hónap szünetet,és most kezdtem el újra szedni,és már jelentkezett is.Sajnos nem emlékszem,hogy az előző szedésnél volt-e,de szerintem igen.Köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!