Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás? Vagy?

Felfázás? Vagy?

Figyelt kérdés

Ma kezdődött, hogy délután elmentem pisilni, aztán azután kb 5 percre megint kellett, aztán már vagy 2 percenként megint rámjön.. Amikor pisilok akkor csíp nagyon, kevés pisi jön mindig, nem nagy adag, és akkoris fáj néha amikor nem pisilek csakúgy vagyok.. Nagyon hirtelen jött ez az egész.. Ez felfázás? Vagy valami nemi fertőzés? Mert úgy tudom, hogy ha van valami fertőzésem pl gomba vagy bármi, akkor az így is mutatkozhat hogy felfázásra utaló jelek vannak..

Mit ajánlotok felfázásra? hallottam a tőzegáfonya löttyről meg azt mondták hogy meleg vízbe kell beleülni és úgy fürdeni.. Egyéb ötletek?

2011. dec. 15. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
egyéb ötlet: igyál sokat, egyél sok C-vitamint ÉS menj el pisikélni a háziorvosnak, beledug egy tesztcsíkot, kapsz antibiotikumot és 2 nap múlva kutya bajod
2011. dec. 15. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
ORVOS!!!Biztos,h felfázás,jó gyógyzsert felir rá a házi orvos,és másnapra elmúlik,ilyen nekem is volt többször!Ha van vegyél be rá Nospat,meg Algopyrint,ez egy kicsit enyhiti,és nagyon-nagyon-nagyon sok folyadékot igyál!!!kb.5 litert
2011. dec. 15. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez bizony tényleg felfázás. Menj orvoshoz mindenképpen.
2011. dec. 16. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!