Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzeszelek több mint egy...

Menzeszelek több mint egy hónapja! Nektek van ilyen tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Nov. 8.-án jött meg és ma már dec. 15.ét írunk és még mindig menzeszelek folyamatosan. Persze együtt jár vele a folyamatos fáradtság! Ti tapasztaltatok már ilyet? Mit csináljak?
2011. dec. 15. 20:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nekem 2 hétig volt meg, elmentem dokihoz és kiderült, h van polip a méhemben ezért nem múlik el. Most várok a köv menszeszig, h levállik e a polip a kapott gyógyszertől, vagy műtét lesz belőle... Szerintem menj el mindenképp orvoshoz, fő az egészség.
2011. dec. 16. 12:42
 12/14 A kérdező kommentje:
egy éve voltam dokinál aki meg is ultrahangozott. de nem látott semmit. hormon vizsgálatom volt de nem hormonális azt mondták. vashiányom tuti van tőle mert bealszok órákon meg úgy általában is álmos vagyok. azt mondta a doki még h ez lehet lelkieredetű meg súlyprobléma (85kg 163cm). de úgy gondolom h ez akkor sem normális. ez a vérzés nem folyamatosan sok, hanem hol kevesebb hol több. azt is megfigyeltem hogyha stressz ér akkor jön meg. de ami most volt az a nyelvvizsga de annak már az eredményét is megtudtam. nem értem akkor miért van még. pedig néha nagyon megörülök neki, h kevesebb van és vége, de sajna nem... :/ Anyukám tud róla. de nem igazán akar vlem jönni vagy egyáltalán dokihoz menni. ami elég szarulesik mert kicsit olyan mintha nem érdekelné.
2011. dec. 18. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem is mindig azt mondják, hogy biztos a stressz, aztán mindig van 1-2 hormonom ami nem tökéletesen fér bele a referencia értékbe... Én nem hagyom annyiban, te se tedd azt.

Anyukádtól meg lehet nem szép, de azért azt vedd hozzá, hogy feltételezem ő is dolgozik, a legtöbb rendelés pedig délelőtt zajlik, a munkahelyeken meg nem éppen nézik jó szemmel ha az ember sokszor eltűnik. És gondolom te sem vagy már kisgyerek.

2011. dec. 18. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, el kell menned másik orvoshoz, mert ez nem foglalkozik veled. Endpkrinológia szakirányú nőgyógyászt keress, az a legvalószínűbb, hogy segíteni tud. Ha ráhagyod, ez sose oldódik meg, és csak szenvedni fogsz. Lehet, hogy a súlyod is a hormon miatt van.

A stresszt csak akkor tapasztják rá a tünetekre az orvosok, ha nem tudják mi lehet a gond, és ezzel leplezik. Ilyen esetben addig kell keresni új orvost, amíg egy ki nem találja, hogy mi bajod, és meg nem gyógyít. Sajnos ez van.

2011. dec. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!