Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csúnya vagyok, mit tegyek ellene?

Csúnya vagyok, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Kicsi a mellem,semmi nincs ott:( csak egy kis dudor,ha borogatnám elmúlna... akkor most meg beteg vagyok és a pofám nyuszott,pedig már raktam fe arcpakolást is, probáltam csinosan felőltőzni,meg sminket,mégis undorító vagyok:(

És áááá a mellem is annyira zavar:/

19/L

2011. dec. 13. 08:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
erősen kétlem, hogy csúnya lennél. a kicsi mell, ami egyébként sokaknak tetszik, ritkán jár együtt olyan igazán szétfolyósan asszimetrikus és csúnya ábrázattal, én legalábbis nem találkoztam még ilyen párosítással.
2011. dec. 13. 09:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló hogy a nőiesség egyik szimbóluma a mell,de nem ez a meghatározó.Személyiséged sokkal fontosabb,gondolkodj pozitívan,lesz olyan fiú akinek Te fogsz tetszeni.
2011. dec. 13. 09:17
 3/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Csak annyira zavaró hogy melltartó nélkül nem lehetek mert nem látszik semmi:(

2011. dec. 13. 09:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen ki van zárva, hogy csúnya vagy! Attól, hogy kicsi a melled, még lehetsz nagyon szép!!! Azt sem hiszem el, hogy az arcod csúnya! (Pofája csak a lónak van). Ha valaki beteg, akkor természetes, hogy nyúzottnak látszik, de ez nem jelenti azt, hogy csúnya is!
2011. dec. 13. 09:29
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Az, hogy ki csúnya és ki szép, az igen csak szubjektiv...

Százszor fontosabb a természet! És ez nem csak amolyan duma... igaz, hogy az ismerkedésnél borzasztó előny a "szépség", de járj csak társaságba "normálisan" viselkedve és kedvesen, meg lesz az eredménye!

Nekem elég nagy társaságom volt és volt 2 nem túl szépnek mondott barátnőm, akik mind a kettem férjhez mentek, nem is akárhogy és az egyiknek már 2 fia is van. Igaz, hogy nem 16 évesen, hanem az egyik 25 amásik 27 volt.

Volt egy nagyon "kapós" is, ahol megjelent ott minden srác vele foglalkozott... ma túl van a második válásán is, gyerek nincs...

Nem mondom, hogy ez a jellemző, de velünk ez történt.

Az ismerkedésnél nagy hátrány, de egy idő után már a természeted lesz a dontő!

2011. dec. 13. 09:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
de nem biztos hogy hátrány. nekem tényleg tetszik, és nem azért mert pedofil vagyok, és a baráti körömben is többeknek van nagyon kis mellű barátnőjük, mint nem. szóval hát igen, nem kell csinálni semmit.
2011. dec. 13. 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

a mell mérete egy nő vonzóságában minimálisan számít

nehéz ezzel megbirkózni a média miatt, de én utánanéztem a dolognak, mert engem is sokat zavart a kis mellem, és pár fontos dolog:

- ez a nagy mell imádat egy nyugati hóbort, elég új divatirányzat, a középkori európában a kicsi, szétálló mellek voltak az abszolút szépségideál, ázsiában meg indiában pedig továbbra is nagy szépségideál a kis mell

- a férfiak 99%-át hidegen hagyja, hogy mekkora egy nő melle, amíg a nőnek szép alakja van, igényes, ad magára

- vannak férfiak akik kifejezetten a kis mellre buknak, és vannak olyanok is, akik meg egyáltalán nem szeretik a nagy mellet, vagy pedig csak azt nem szeretik ha lóg a mell, csak ugye a nagyobb mindig jobban lóg

- tudományos kutatás megállapította, hogy egy nő vonzósága a férfiak szemében nem áll különösebb összefüggésben a mell méretével, hanem leginkább a derék és csípő méretének arányán alapszik. ez az arány amennyiben 0.6-0.7 között van a legvonzóbb a férfiak számára, mivel ilyen arányokkal rendelkező nők a legtermékenyebbek, és a férfiak ezt tudat alatt is vonzónak találják

- ha egy férfi megszeret azért aki vagy, akkor nem fogja érdekelni, hogy milyen a melled, így is úgyis vonzónak fog találni

ergó, semmi értelme a mellméreten agonizálni, mert a való életben nem számít semmit, csak a média van megőrülve tőle

amúgy meg azt tudom még mondani, hogy amíg magadat nem látod szépnek, addig más se fog szépnek látni, de ha te elhiszed, hogy szép vagy, ez megérződik a kisugárzásodon és mások is elhiszik

sok sikert :)

2011. dec. 13. 10:11
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

az ismerőseim azt szokták mondani hogy a mellem biztos a fenekemre ment, régebben ezért kicsit megsértődtem de rákell lassan jönnöm hogy lehet azért mondták mert a fenekem esetleg jó?

Köszönöm a válaszokat,igyekszem a hozzáállásomon változtatni

2011. dec. 13. 11:16
 9/12 anonim válasza:

Figyu,manapság sztem van olyan modell akinek kisebb melle van mint egy 10 éves gyereknek:Djó erős túlzás volt...de nekik is kicsi....vkinek sportolástól kicsi és csak izom a melle..

Szerintem inkáb kérd meg a fodrászod h az arcformádhoz mi illik a legjobban,keress fel egy kozmetikust,hogy mien sminket ajánl,vagy csak festesd magad ki vele,mert mindenkinek van vmi előnyös az arcán...

olvasgass divatblogokat vagy vegyél glamourt,cosmopolitant,joyt abba egy csomó olyan dolog vn,hogy széles csípőrem i a jó stb.. ne keseregj.....légy magabiztos,a melled meg ne zavarjon....inkább viseld büszkén..és ne tömd ki zoknival mert annál nagyobb gáz nincs...sok sikert,reméle mtudtam segíteni:))

2011. dec. 13. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi a mellem, de néha azon veszem észre magam, hogy nem is zavar annyira. Ha kicsi a melled, akkor gondolom vékony vagy, tehát az alakod jó, és ahogy mondták, a feneked is. :)

Nekem az segített az elfogadásban, hogy képeket nézegettem kis mellű sztárokról, és rájöttem, hogy igenis szépek és szexisek így is.

A kis mellnek csomó előnye van, mert pl. kicsi az esély, hogy lógni fog, és szinte minden felső jól áll, ami egy nagymellű nőn hülyén nézne ki.

De szerintem neked nem is igazán a melleiddel van a gond, csak kevés az önbizalmad. Ha megműttetnéd, akkor előbb-utóbb találnál más szépséghibát magadon. Próbáld mindig azokat a részeidet nézni, amik tetszenek, és ezekből hozd ki a legtöbbet. :)

19/L

2011. dec. 13. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!