Gombás fertőzés mitől alakulhat ki?
Volt aki azt mondta, hogy ez is a partner félrelépése miatt lehet, viszont az nálunk tuti nincs, mégis másodszor jön elő. (valószínűleg, mert dokinál még nem voltam, de a hüvelyem fáj aktus közben, és viszketek is-azért nem voltam, mert akihez mehetnék, az egy katasztrófa, és fizetősre nincs pénzem)
Szóval a kérdés lényege, hogy mi lehet az oka? Mi csökkentheti a kialakulásának a valószínűségét? (tisztaságra ügyelek, de kollégiumi mosdóba mégse mehetek domestossal)
Sztk-ban voltam, akinél voltam, oda soha többet, ismerőseim meg a másik két ott rendelő dolkiról mondták ugyan ezt.
Egyébként pest.
első vok...
az ucsónak is igaza van..ha a párodnak "átadtad" akkor ő fertőzhet folyamatosan úgy h neki semmi problémája nincs...
sajna a kolesz miatt sok mindent nem tudsz tenni
Most vette canesten kombit, remélem elég lesz...(azzal ő is kenegeti magát)
Nem tudjátok hogy más kerületben dokihoz is el lehet sztk-s rendelésre?
A Canestennel semmit sem fogsz elérni, a barátodnak meg pláne semmit sem fog használni, csak külsőleg hat és azt is csak olyan minimális mértékben, hogy akár testápolóval is kenegetheted helyette. Makacs fertőzés esetén csak a rendes hatóanyag tartalmú készítmények hatásosak. A Canesten egyszerű népbutítás és ezt nem én mondom, hanem egy orvos barátom röhögött körbe, amikor ezt akartam használni.
Azon kívül, hogy keresel másik orvost nem tudok jobbat javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!