Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés mitől alakulha...

Gombás fertőzés mitől alakulhat ki?

Figyelt kérdés

Volt aki azt mondta, hogy ez is a partner félrelépése miatt lehet, viszont az nálunk tuti nincs, mégis másodszor jön elő. (valószínűleg, mert dokinál még nem voltam, de a hüvelyem fáj aktus közben, és viszketek is-azért nem voltam, mert akihez mehetnék, az egy katasztrófa, és fizetősre nincs pénzem)

Szóval a kérdés lényege, hogy mi lehet az oka? Mi csökkentheti a kialakulásának a valószínűségét? (tisztaságra ügyelek, de kollégiumi mosdóba mégse mehetek domestossal)

2011. dec. 13. 01:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
utolsó sorban van a kulcs sztem...kolesz...gomba akármitől kialakulhat 1ébként...
2011. dec. 13. 01:32
 2/14 A kérdező kommentje:
De mit tudok csinálni? Nem tömhetem magam rendszeresen gombaellenes szerrel! (egyszért a pénz,másrészt a rezisztencia miatt)
2011. dec. 13. 01:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad melyik városban laksz, vagy tanulsz, de sztk rendeléseken általában bármelyik orvos tud fogadni aki épp akkor rendel. Esetleg valamelyik ismerősöd megkérdezheted akiben megbízol, hogy ő kit ajánlana.
2011. dec. 13. 02:11
 4/14 A kérdező kommentje:

Sztk-ban voltam, akinél voltam, oda soha többet, ismerőseim meg a másik két ott rendelő dolkiról mondták ugyan ezt.

Egyébként pest.

2011. dec. 13. 02:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Gombás fertőzést gyakorlatilag bárhol össze lehet szedni, nem kell hogy a partnered félrelépjen. Azt viszont mindenképpen ajánlanám, hogy legközelebb, ha orvoshoz mész, akkor őt is vidd el magaddal, mert a fertőzést te is átadhattad neki, és ha ő nem lett kezelve, akkor rendszeresen visszafertőzhet téged.
2011. dec. 13. 08:23
 6/14 anonim ***** válasza:

első vok...

az ucsónak is igaza van..ha a párodnak "átadtad" akkor ő fertőzhet folyamatosan úgy h neki semmi problémája nincs...

sajna a kolesz miatt sok mindent nem tudsz tenni

2011. dec. 13. 08:25
 7/14 A kérdező kommentje:

Most vette canesten kombit, remélem elég lesz...(azzal ő is kenegeti magát)

Nem tudjátok hogy más kerületben dokihoz is el lehet sztk-s rendelésre?

2011. dec. 13. 09:01
 8/14 A kérdező kommentje:
ja, meg amiért kerülöm a dokit: az hogy durva volt és embertelen, az a legkisebb probléma, meg se vizsgált rendesen. Megállpította hogy piros, akkor biztos gomba, de azt már nem hogy milyen, aztán a kezembe nyomott egy receptet, és ennyi. (szóval semmi mintavétel, meg h esetleg mit kéne csinálnom, semmi ilyesmi)
2011. dec. 13. 09:03
 9/14 anonim ***** válasza:

A Canestennel semmit sem fogsz elérni, a barátodnak meg pláne semmit sem fog használni, csak külsőleg hat és azt is csak olyan minimális mértékben, hogy akár testápolóval is kenegetheted helyette. Makacs fertőzés esetén csak a rendes hatóanyag tartalmú készítmények hatásosak. A Canesten egyszerű népbutítás és ezt nem én mondom, hanem egy orvos barátom röhögött körbe, amikor ezt akartam használni.

Azon kívül, hogy keresel másik orvost nem tudok jobbat javasolni.

2011. dec. 13. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Pl. antibiotikumos kezeléstől. Ahhoz aztán semmi félrelépés nem kell... nekem szűzen lett, amikor nemhogy félrelépés lehette párom részéről, hanem nem is volt párom, mert makacs középfülgyulladás miatt 4 hétig szedtem antibiotikumot.
2011. dec. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!