Normálisnak mondható vagy menjek vele minél hamarabb dokihoz? Bővebb lent.
8 hónapja szültem,és azonnal vissza ált a ciklusom a megszokotthoz.Viszont 3 hónapja a ciklusaim nem 28 naposak,mint eddig egész életemben,hanem 32,34,36 naposak.hosszabbak is lettek,most már nem 5,hanem 8 napig tartanak a vérzések.Plusz tegnap pecsételtem is,(enyhe görcsökkel)pedig most vagyok a ciklusom közepén.(ilyet még soha nem tapasztaltam,még amikor babás lettem akkor sem.)Szóval szerintetek rendeződik magától,vagy inkább menjek dokihoz.?Bár attól félek hogy úgy is csak annyit fog mondani,hogy mivel még szoptatok,így ez természetes.
előre is köszönöm a válaszokat!
És miért félsz attól, hogy azt mondják, minden rendben? :)) Más ennek örülne.
Egyébként tényleg valószínű, hogy a szoptatás miatt van.
Elég gyakori, hogy vkinek szülés után megváltozik a ciklusa. Olyanról sem egyszer hallottam már, hogy szülés előtt vi meg sem érezte a peteérést, szülés után meg pecsételt is olyankor.
Szerintem menj el dokihoz, biztos ami biztos, de szerintem nem kell aggódnod.
Na felhívtam a dokimat,és azt mondta,várjunk meg még egy ciklust,és utána menjek.Úgyhogy ez Január lesz...:)Akkor meg már a férjem is tud kivenni szabit!:)Kényelmesebb így...
Kedves utolsó!Köszönöm a felajánlást,de így neked nem kell fáradnod!De azért nagyon köszi a felajánlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!