Megváltoztatja a teszt eredményét az, hogy menstruálok?
Azért ez már valamennyire jó jel hogy ha negatív lett:)
Szurkolok nagyon:)
És tényleg írd majd meg:)
Puszii
Nah nem tudom olvasod e csajszi:)
Voltam dokinál...hogy úgy mondjam "taj paraszt volt".
Nos mondtam neki,hogy kúpot használtam,és a menzeszem igaz megjött időben, de kevés volt és más,és nagyon hamar elmúlt...oké,megvizsgált. Írt fel Azi Sandozt,ntom mire..gyulladást talált. Eddig oké is,és akkor kérdezem hogy nincs más gond?Néz mint ha nem értené,mondom nincs terhesség?
Erre jön :idézem"azt én honnan az anyám kínjából tudjam hogy maga terhes e?nem tudhatom hogy ha tegnap összefeküdt valakivel,vagy egy hete hogy terhes e..ahhoz el kell telnie 4-5hétnek hogy megállapítsam,és el kell maradnia a menzesznek". Szó szerint ezt mondta.Nah én itt a döbbenettől szóhoz sem jutottam...nem akartam mondani hogy elmehetsz a jó büdös francba! 1, én nem vagyok olyan aki mindenkivel összefekszik!Nekem van párom! 2,mit képzel ez magáról?mire kapta a kva diplomát? 3,nem kell elmaradni a menzesznek ahhoz hogy vki terhes legyen,de psze honnan tudná szegény?---orvos... 4,most komolyan én vagyok a hülye? Mert nem hinném, jah és nem egy hete történt,ha történt vmi..és a tesztem negatív,de vettünk azért és tesztelünk,hogy biztos ami biztos. De komolyan én annyira felháborodtam miután kijöttem....és az "orvos" volt vagy 50 tuti...nah ezek után mondja vki hogy az orvosok rendesek!Kalocsán senkinek nem ajánlok nőgyógyászt!
Azanyját:O:|
Mekkora köcsög doki lehet az ilyen:S:D
De legalább nem vagy terhes csajsziiii:):)
Am az orvosok közül én csak és kizárolag a házidokimat imádom(L)legjobb fej:)
nekem a vérvételesekkel van nagy gondom:@
a legutolsót felidegesítették és ugy belémbszta a tűt hogy ott ájultam el:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!