Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor megjött a havim a...

Amikor megjött a havim a hónapban, akkor az szinte annyira fájt(a hasam), hogy elfele ájultam. Volt már veletek ilyen, csajok?

Figyelt kérdés
Csak kimentem a konyhába, és ha 10 másodperccel később indulok vissza a szobámba, akkor nem tudtam volna az ágyamig eljutni. Az ágyba is csak beestem. A fejem hátul zsibogott, meg reszkettem is kicsit. De a hasam sem fájt még ennyira ezelőtt. Szerintetek ez normális???
2009. máj. 15. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem! Menj el orvoshoz, és ha kell írass fel gyógyszert!
2009. máj. 15. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer nekem is volt ilyen. Már 7 éve szedek fogamzásgátlót, először nem fájt a hasam mikor megjött, de mostmár nagyon durva szokott lenni, mindig gyógyszert kell bevennem mikor megjön:S

3 hónapja annyira rosszul voltam, hogy elsötétült minden, melegem lett és majdnem elájultam. Nem tudom mitől lehet ez.

2009. máj. 15. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 éve ilyen minden második hónapban. Olyankor begyógyszereztem magam, és kibírtam valahogy. Ezt nem ajánlom neked! Ha teheted menj el orvoshoz és nézesd meg magad! Ha nem ciszta vagy egyéb gond okozza, akkor valószinűleg hormonális probléma. Nálam az egyetlen megoldásnak a fogamzásgátlót javasolták. Most várom, hogy vajon mennyire hat majd... (Nekem Lyndinette 20at írt fel, azt mondták ennek hatnia kell rá.)

Nagyon sajnállak é együtt érzek! Jobbulást!

2009. máj. 15. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
2 válaszoló vagyok. Én lindynette 20-at szedek, és így vagyok mindig rosszul. Begyógyszerezve birom csak ki valahogy:(
2009. máj. 16. 07:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!!!
2009. máj. 16. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én összeestem tesi előtt.Csak a legjobb barátnőm meg a legjobb fiúbarátom tudta hogy, mi bajom.
2010. febr. 26. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!