Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van ha abbahagyom a fogamzá...

Mi van ha abbahagyom a fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés
Abba lehet ezt csak ugy hagyni? (ugyértem mondjuk beszedem az ehavit de nemkezdem el a kövit) És ilyenkor mitörténik? visszaáll a menstruációm vagy összevissza fog megjönni? Minden tapasztalat érdekel. Irjatok le mindent ami eszetekbe jut!
2009. máj. 14. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Miért akarod abbahagyni? Ha hosszú időre gondolsz, akkor hagyd abba, lehet, hogy rögtön rendesen menstruálsz, lehet, hogy csak 6 hónap múlva.

Ha nemsokára újra szednéd, akkor ne hagyd abba, sokkal rosszabb a szervezetednek, mert kétszer kell átállnia.

2009. máj. 14. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
én teljesen leakarok állni a szedésével. pl. azért mert fejletlen lett a méhem tőle, meg már elegem van belőle. Igy sem vmi jó a menszeszem (barnázás, stb.- és neirjátok h nem megfelelő a tabi mert nem ez az első fajra gyógyszer amit szedek és 3éve szedek tabit) na mindegy, szóval elég volt belőle egy jódarabig.
2009. máj. 14. 23:19
 3/6 tade ***** válasza:
100%
Szia. En 7 evig szedtem tabit, bar nekem semmi melekhatasa nem volt idaig. Kb. oktobertol a mensim alatt voltak gorcseim, de csak ilyen par masodpercesek, de akkor valoban ugy ereztem, hogy most meorulok. Decemberben abbahagytam a tabit, es lass csodat a gorcsok is elmultak. Nekem rogton megjott a menism, sot minden 30. nap megjon es mindig 3-4 napig van meg. Szoval nekem semmi gondom nem volt az elmult honapokban. Sot tegnapelott voltam dokinal feliratni mas gyogyszert, megvizsgalt es mindent rendben talalt. Szoval ne aggodj, szerintem minden rendben lesz.
2009. máj. 14. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
10 év tabi után én is abbahagytam, mert babát akartunk a párommal. Nekem ugyanúgy állt be, mint amilyen azelőtt volt. Az első tabi nélküli mensi még nem volt az igazi, de a következő, már a régi bőséges, görcsölős volt. Aztán össze-vissza jött meg, mint azelőtt. A leállás után vártunk 2 hót a babacsinálással, de ezután még kellett várni 3-at, mire megpillanthattuk azt a bizonyos két csíkot.
2009. máj. 14. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 év szedés után hagytam abba. Utána néhányszor megjött, aztán hónapokig nem. Elmentem dokihoz, mindössze 2 mm volt a méhnyálkahártyám. Azóta egyszer megjött nagyon gyengén, utoljára már 8 mm volt a nyálkahártyám, szóval úgy néz ki javulgat. Azért ne ijedj meg, én speciális eset vagyok (PCOS, túlsúly), nekem eleve vérzésgondok miatt írták fel annak idején, szóval várható volt, hogy ha abbahagyom, megint gondok lesznek a vérzésemmel. Szerintem, ha valakinek a tabi szedése előtt normális volt a vérzése, annak néhány hónap alatt rendeződik a szedés abbahagyása után.
2009. máj. 15. 07:39
 6/6 A kérdező kommentje:
elösszőr nekem is azért irták fől,mert h összevissza jött meg
2009. máj. 18. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!