Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg? Okozhatja...

Miért nem jön meg? Okozhatja a hirtelen sok szex?

Figyelt kérdés

4 és fél hetente szokott megjönni a menstruációm. Most vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma is meg tegnap is úgy éreztem, hogy megjön, mert fájdogált a hasam, és éreztem, hogy "folyok". De nem az volt.. csak fehér folyás. És egy hete kb. mindennap nagyon hamar elfáradok meg néha elég levert vagyok, és van amikor életkedvem is alig van..:S Mitől lehet? Ugye nem lehetek terhes? Vagy okozhatja ezt az, hogy az utóbbi 1 hónapban kb mindennap szexeltünk a barátommal? (volt, hogy naponta többször..) Vagy esetleg az, hogy 3 hete volt rákszűrésem? (első) Meddig várjak még, h hátha megjön?

am 16 vagyok.. köszi előre is

2009. máj. 14. 20:18
1 2
 11/12 tade ***** válasza:
100%
Az sem mindegy, ha a 30 napbol 28-on megszakitassal szeretkeztetek, es 2-on pedig gumival. En 25 eves vagyok, 6 eve vagyok egyutt a parommal, de csak mult heten engedtem meg neki eloszor, hogy megszakitassal csinaljuk, mert most valtok tabit. En nem szeretek kockaztatni. Szerintem mindnekepp csinalj egy tesztet, de maskor ne legyetek felelotlenek.
2009. máj. 14. 23:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Jaj ma délután megjött :) (vagyis azt hiszem, csak még kevés) De köszönöm szépen mindenkinek :)

be is vettem a tabit, és addig semmi szex, amíg nem leszek védett :D

2009. máj. 15. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!