Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? (menstruációval...

Ez normális? (menstruációval kapcs. Lent folyt. )

Figyelt kérdés

harmadjára jött meg, másodjára 8 nap volt, most viszont már 17 napja megvan, 8-9 napig volt intenzív, a 13.napon úgy tűnt abba marad, viszont másnap újra jött...nem folyékony hanem inkább sűrű, és a színe barnás . amíg intenzív volt addig főleg sötét színű darabos volt és amióta nagyjából abbamaradt, azóta is jön ilyen barnás hígabb folyadék...ez nagyon nem normális?? :// nem szóltam még anyukámnak mert nagyon nem szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, még soha nem voltam és NAGYON félek, nem szeretnék elmenni :((((

13(/L)

2011. dec. 3. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most azért már ne várj. 17 nap már sok. Beszélj Anyukáddal, és menjetek el nőgyógyászhoz.
2011. dec. 4. 07:20
 12/16 A kérdező kommentje:
de nem lehet hogy azért van mert beteg vagyok?? mert a 10. napon ugy tűnt elmúlik, viszont utána lettem beteg és akkor mégsem múlt el.
2011. dec. 4. 13:52
 13/16 A kérdező kommentje:
calami influenzát kaptam el lázas voltam és fájt a torkom, orr fújás stb..
2011. dec. 4. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
nem nincs össze függésben max erősebb lehetne, de semmi féle módon nem tarthat ilyen sokáig!!
2011. dec. 4. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
keressetek egy aranyos női dokinénit a gyerek, vagy tini nőgyógyászaton, neki sokkal könnyebb elmondani minden bajodat és levetkőzni sem annyira ciki mint egy idegen férfi elött
2011. dec. 4. 17:51
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 4. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!