Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy álltok hozzá az első...

Hogy álltok hozzá az első tampon felhelyezéséhez?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
pont a napokba próbáltam ki előszőr a tampont. Elsőre sikerült felhelyezni rendesen. CSak nekem ne mjöt be mert nagyon erős a menzim és nagyon sűrűn kellett cserélni ugyh maradok a betétnél.
2009. máj. 24. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem sosem sikerült felhelyeznem, pedig nagyon sokszor próbáltam. Lehetséges, hogy azért, mert már alapból feszülten állok hozzá? Fáj is, meg nem is megy feljebb... (Még szűz vagyok).
2009. aug. 29. 00:55
 13/16 anonim ***** válasza:

én úgy álltam hozzá, hogy most sikerülni fog

kb. 2-3 alkalommal sikerült feldugnom

2009. nov. 28. 14:37
 14/16 anonim válasza:

Én 13 éves koromban kezdtem el használni...nem igazán akartam még olyan korán elkezdeni, de járok táncolni, és fellépés elott, minden van 2-3 próbánk volt. nagyon erős volt a menstruációm, ígyhát anyu azt mondta, hogy próbáljam ki, ne féljek, ha akarom, akkor segít...de hát én szégyelos vagyok, ugyhogy elmagyarázta, hogy hogy kell, és én megcsináltam...nekem elsore sikerult...:)

sok sikert! :)

2010. febr. 18. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:
én csak tükörrel tudom felrakni :$$ ez ugye nem normális? (a tükröt lerakom a földre és néze m h hova,hogyan dugom..)
2010. júl. 15. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:
előző 14/L
2010. júl. 15. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!