pont a napokba próbáltam ki előszőr a tampont. Elsőre sikerült felhelyezni rendesen. CSak nekem ne mjöt be mert nagyon erős a menzim és nagyon sűrűn kellett cserélni ugyh maradok a betétnél.
2009. máj. 24. 20:30
12/16 anonim válasza:
Nekem sosem sikerült felhelyeznem, pedig nagyon sokszor próbáltam. Lehetséges, hogy azért, mert már alapból feszülten állok hozzá? Fáj is, meg nem is megy feljebb... (Még szűz vagyok).
2009. aug. 29. 00:55
13/16 anonim válasza:
én úgy álltam hozzá, hogy most sikerülni fog
kb. 2-3 alkalommal sikerült feldugnom
2009. nov. 28. 14:37
14/16 anonim válasza:
Én 13 éves koromban kezdtem el használni...nem igazán akartam még olyan korán elkezdeni, de járok táncolni, és fellépés elott, minden van 2-3 próbánk volt. nagyon erős volt a menstruációm, ígyhát anyu azt mondta, hogy próbáljam ki, ne féljek, ha akarom, akkor segít...de hát én szégyelos vagyok, ugyhogy elmagyarázta, hogy hogy kell, és én megcsináltam...nekem elsore sikerult...:)
sok sikert! :)
2010. febr. 18. 22:12
15/16 anonim válasza:
én csak tükörrel tudom felrakni :$$ ez ugye nem normális? (a tükröt lerakom a földre és néze m h hova,hogyan dugom..)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.