Hogy álltok hozzá az első tampon felhelyezéséhez?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 16:42
11/16 anonim válasza:
pont a napokba próbáltam ki előszőr a tampont. Elsőre sikerült felhelyezni rendesen. CSak nekem ne mjöt be mert nagyon erős a menzim és nagyon sűrűn kellett cserélni ugyh maradok a betétnél.
12/16 anonim válasza:
Nekem sosem sikerült felhelyeznem, pedig nagyon sokszor próbáltam. Lehetséges, hogy azért, mert már alapból feszülten állok hozzá? Fáj is, meg nem is megy feljebb... (Még szűz vagyok).
13/16 anonim válasza:
én úgy álltam hozzá, hogy most sikerülni fog
kb. 2-3 alkalommal sikerült feldugnom
14/16 anonim válasza:
Én 13 éves koromban kezdtem el használni...nem igazán akartam még olyan korán elkezdeni, de járok táncolni, és fellépés elott, minden van 2-3 próbánk volt. nagyon erős volt a menstruációm, ígyhát anyu azt mondta, hogy próbáljam ki, ne féljek, ha akarom, akkor segít...de hát én szégyelos vagyok, ugyhogy elmagyarázta, hogy hogy kell, és én megcsináltam...nekem elsore sikerult...:)
sok sikert! :)
15/16 anonim válasza:
én csak tükörrel tudom felrakni :$$ ez ugye nem normális? (a tükröt lerakom a földre és néze m h hova,hogyan dugom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!