Ez most a menstruáció miatt van?
Több mint egy éve menstruálok, ezalatt az egy év alatt egyszer sem jelentkezett görcs, vagy hasfájás azokon a napokon szerencsére. Most viszont egy pár perce rettentő erős görcs állt a hasamba néhány percre úgy h mozdulni sem tudtam ... most még nincs meg de a hétvégen számítok rá hogyí megjön...
mivel előtte nem jelentkezett semmi ilyesmi panasz így nem tudom h most ez azért van-e mert nemsokára megjön...
nemet és kort is léci! :)
Igen, valószínűleg attól van. Nekem a mai napi is úgy van, hogy van hogy hónapokig nem görcsöl, aztán valamiért megint.
28N
Nekem is hasonló volt. Az első két évben soha semmi bajom nem volt, azóta meg előfordul, hogy annyira görcsöl, hogy mozdulni nem tudok. Egyszer 7 (!) nospat vettem be, semmit sem használt. Annyira elfajult a dolog, hogy bekaptam inkább egy altatót. Szerencsére hétvége volt.
Úgyhogy szerintem is amiatt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!