Nem fizetős endikronológust keresek Budapesten, valaki tud egy jót ajánlani?
Figyelt kérdés
Sajnos a lakhelyemen csak márc.-ra adtak időpontot. A háziorvos szerint a pajzsmirigyem miatt szédülök, és majd az endikronológián beállítják a gyógyszert, szóval nem tudok márc.-ig várni! Magánrendelésre sajnos nincs pénzem!2011. dec. 3. 11:39
1/3 anonim válasza:
A sotén van a II. Belklinikán endokrinológia.(szentkirályi utca).kérj a háziorvostól beutalót és azután az endokrinológiára időpontot. de ide is kb 1 hónap múlva adnak időpontot.
2/3 anonim válasza:
Sajna ismerem ezt, de nem megy ez ilyen könnyen, ha nem SOTEhoz tartozol elküldenek onnan mint a huzat...(Én is próbáltam bekerülni).
Ha sürgősen kell ellátni befektethetnek belgyógyászatra 1 napra, azalatt mindent megnéznek és mehetsz haza.
3/3 anonim válasza:
én könnyen bekerültem, habár a neurológus utalt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!