Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Értágulat a mellben?

Értágulat a mellben?

Figyelt kérdés
Yasminelle-t szedek június óta, és amióta szedem, arra lettem figyelmes, hogy a mellemben az erek egyre kékebbek és erőteljesebben rajzolódnak ki. Nem szép látvány szerintem, és aggódok, hogy amíg szedem ez csak romlani fog. Azonban nem szeretnék lemondani a Yasminelle-ről, mert semmilyen más mellékhatásom nem volt, leszámítva a "ráállási" időszakot. Hogyan lehet eltüntetni ezeket az ereket?
2011. dec. 1. 20:00
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Hát én remélem, hogy ezt csupán a gyógyszer mellékhatása okozhatja.

Látod egyébként hogy olyankor lüktetnek-e a melleid? Vagy nincs ilyen panasz?

Feszesek a melleid?

Hány éves vagy?

2011. dec. 2. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Kizárólag a fogamzásgátló miatt lehet, mert amióta szedem azóta mindig fokozatosan egyre jobban rajzolódtak ki az erek. Volt amikor éreztem, hogy fáj, és lüktet, de ez nagyon az elején volt, azóta nem éreztem ilyesmit. Nem feszülnek. 21 vagyok.
2011. dec. 2. 21:04
 3/6 anonim válasza:

Még egy utolsó kérdés...

Feszesek a cicijeid, vagy megereszkedtek?

Amikor megérinted acicijeidet, azok kemények, vagy puhák?

Egyébként azért kérdeztem, mert terhességre gondoltam, de ha odafigyeltek egymásra a nemi kapcsolat során, akkor nincs baj :)

Jó legyél, és vigyázzatok egymásra! :)

2011. dec. 3. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
inkább puhák, de engem az érdekelne, hogy eltűnnek-e ezek az erek, mert iszonyat csúnyák, már alig merek a tükörbe nézni miattuk :S
2011. dec. 3. 22:01
 5/6 anonim válasza:

Elhiszem, hogy nem mersz emiatt a tükörbe nézni :(

Ha holnap, holnapután sem múlik el, vagy csúnyább lesz, akkor azt javaslom, azonnal fordulj orvoshoz, aki szerintem kivizsgálásokra küld, vagy beutal a mammográfiára.

Mondom, ha nem múlik el, ne halogasd tovább, hogy valami szövõdménye is legyen!

2011. dec. 4. 19:11
 6/6 anonim válasza:

Még annyit fũznék ehhez a témához, én csak a legjobbakat remélem, hogy nem lesz semme baj :S

Nagyon drukkolok neked!

2011. dec. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!