Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire fáj a méhszájseb...

Mennyire fáj a méhszájseb lefagyasztása?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és van egy csúnya méhszáj sebem, amit egy hónapon belül le fognak fagyasztani. Csupa rosszat hallottam róla, tényleg annyira fájdalmas, hogy utána meg sem tudok majd mozdulni egy ideig? És egyáltalán hogyan zajlik ez az egész? Kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek!
2009. máj. 14. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy cseppet sem fájt, nem volt rosszabb, mint egy hagyományos vizsgálat. Vártam a hideg érzést (azt hittem érezhető lesz), de semmi különöset nem vettem észre. De: arra számíts, hogy utána napokig vízszerű folyásod lesz (ami normális), és a fagyasztásra is tisztaságival menj.
2009. máj. 14. 08:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták igazán csak az érzéstelenítő fáj, ami belenyomnak az emberbe, magát a fagyasztást már nem lehet érezni...
2009. máj. 14. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 2 hét múlva lesz, a doki azt mondta, nem fogok érezni semmit (érzéstelenítőt sem kapok), mert ott nincsenek érző idegek..

hát reménykedjünk..

2009. máj. 14. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen 20 évesen, válaszoltam egy kérdésedre is. Most 27 vagyok,de minden percére emlékszem. Erős, zsibbasztó menstruációs fájdalmat éreztem a kezelés alatt. Nem kaptam érzéstelenítőt. (Ma már lehet, hogy adnak, nem tudom.)

Nehezen keltem fel utána, és alig bírtam a parkolóig eljutni. A közérzetem nem volt rossz, csak az alhasi fájdalom gyötört. Egy jó tanács! Ne egyedül menj!

Otthon még feküdtem egy fél délutánt és véget is ért az egész.

Különösebben amúgy nem éltem meg negatív élményként, túlestem rajta. Egy kengyelbe tették a lábam és úgy végzete az orvos, kb. 7-10 perc volt. Folyamatosan fújt rá vmi hideg, hűsítőnek ható vmit (gondolom ezt a fagyasztó micsodát).

Ha szokott lenni mensikor fájdalmad, akkor nagyjából el tudod képzelni.

Amúgy ne izgulj, hamar megvan, simán ki lehet bírni. De mindenképp meg kell csináltatni, mert komolyabb bajok lehetnek belőle, ha el van hanyagolva.

Minden jót kívánok neked és ne félj!!!!!!!!!

2009. máj. 14. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szóló szavait tudnám csak megismételni, nekem is hasonló tapasztalataim voltak. Azt mondta a doki, menjek be reggel és megcsinálja. Maga a cucc nem volt macerás, viszont utána cca 1/4 órával görcsölni kezdtem. Legyen nálad fájdalomcsillapító. A ciki az volt, hogy kocsiban ülve igyekeztem be a munkahelyemre, mert nem szólt hogy ilyen lehet. Szóval egy nap pihi ilyenkor jár. De tényleg mindenképpen muszáj megcsinálni, én teherbe esni nem tudtam miatta, olyan nagy és csúnya volt, de már van egy 1 éves babám. Tehát fel a fej!
2009. máj. 14. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Először is csak akkor fagyasztanak ha a keneted leleted jó lett. Ha valami nem jó akkor műtétileg avatkoznak be, amit érzésteleníthetnek meg vérzés is lehet, nem tom. Nekem Mikor 1 hónap után visszamentem az eredményér és az aszisztens azt mondta jó, a doki meg essünk túl rajta én miért ne, felfeküdtem, kész volt, most meg kúpozom magam esténként.
2009. jún. 30. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!