Mennyire fáj a méhszájseb lefagyasztása?
Nekem is 2 hét múlva lesz, a doki azt mondta, nem fogok érezni semmit (érzéstelenítőt sem kapok), mert ott nincsenek érző idegek..
hát reménykedjünk..
Nekem volt ilyen 20 évesen, válaszoltam egy kérdésedre is. Most 27 vagyok,de minden percére emlékszem. Erős, zsibbasztó menstruációs fájdalmat éreztem a kezelés alatt. Nem kaptam érzéstelenítőt. (Ma már lehet, hogy adnak, nem tudom.)
Nehezen keltem fel utána, és alig bírtam a parkolóig eljutni. A közérzetem nem volt rossz, csak az alhasi fájdalom gyötört. Egy jó tanács! Ne egyedül menj!
Otthon még feküdtem egy fél délutánt és véget is ért az egész.
Különösebben amúgy nem éltem meg negatív élményként, túlestem rajta. Egy kengyelbe tették a lábam és úgy végzete az orvos, kb. 7-10 perc volt. Folyamatosan fújt rá vmi hideg, hűsítőnek ható vmit (gondolom ezt a fagyasztó micsodát).
Ha szokott lenni mensikor fájdalmad, akkor nagyjából el tudod képzelni.
Amúgy ne izgulj, hamar megvan, simán ki lehet bírni. De mindenképp meg kell csináltatni, mert komolyabb bajok lehetnek belőle, ha el van hanyagolva.
Minden jót kívánok neked és ne félj!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!