Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » WC-zés után soha nem törlöm...

WC-zés után soha nem törlöm ki a . -mat, és kezet se mosok. Nagy hiba, később lesz gond ebből?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
2 dologra is lehet gondolni.. Légyszíves fejezd ki magad..
2009. máj. 13. 16:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Már most is gond. Koszos vagy és valószínüleg büdös is.
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
én attól tartok, vmi borzalomra gondol ...
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Tyűűű...de büdi lehet! =) És mondd! Miért nem teszed??
2009. máj. 13. 16:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te egy kicsit igénytelen??? És nem csíp ott?

Nem túl higiénikus....

Kezet mosni pedig azért kell SZAPPANNAL, hogy ne szedj össze mindenféle bacit a budiban. Utána ilyen kézzel eszel, fogsz kezet?!

Sürgősen szokj rá!

2009. máj. 13. 16:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy ha szabad megkérdeznem?

Én 13 éves vagyok és a véleményem:

Ez már most baj:

egy- Tiszta baci a kezed megfogod a kilincset utána megfogja egy kisgyerek utána szájába veszi a kezét és utána nagy valoszínűség hogy anyukával mennek majdd orvoshoz :S

kettő-szerintem lánnynál és fiúnnál is igénytelen dolog higéni semmi.

három-sok bacit hordozol maggaddal

négy: valószínűleg büdi vagy

öt- még van egy pár dolog

2009. máj. 13. 16:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
WC-zés után mindig moss kezet!!!!!! Képzeld el, hogy a bacik még a papíron keresztül is rámennek a kezedre. Láttam egy dokumentumfilmet. Iszonyat gusztustalan és büdös is, amit a laborban érlelnek a mintákból. Tele van bacival utána a kezed, amik betegséget okozhatnak. Meg egyébként is. Most gondolj bele! Mondjuk eszel és le akarsz nyalni valami szószt pl. a kezedről, mert ráfolyt, vagy a tortából újjaddal ki akarsz szedni egy darabot...stb. Tök gusztustalan olyan kézzel enni, amit nem mostál meg. Nekem libabőrös szó szerint a hátam, teljesen rosszul érzem magam a bőrömben, ha nem tudok kezet mosni WC-zés után. Egyszerűen ezt szoktam meg, hiszen már az óvodában is ezt tanították.
2009. máj. 13. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A 16:54-es vagyok megint. Hogyhogy nem zavar, hogy nem törlöd ki ott utána? Akármelyik testrészedről legyen is szó? Nem zavar, hogy büdös és "olyan cuccos" vagy ott? Nem tudom hány éves vagy és pl. lány e, de amikor felnőtt leszel, hogy pl. lehet majd társad, nem hiszem, hogy bárkinek lesz gusztusa hozzád így. Nem akarlak bántani, de csoda, hogy eddig nem vetted észre, hogy ez mennyire igénytelenség. És ha már ezt így csinálod, akkor előre figyelmeztetlek, hogy MINDEN NAP TISZTÁLKODJ! Ha lehet, inkább zuhanyozz, mert az egészségesebb és higiénikusabb is, mint a fürdés, mert az állott vízben elszaporodnak a bacik.
2009. máj. 13. 17:00
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Akko esztán se fürgyé le!! :-))
2009. máj. 13. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne mar??? Es hogy nez ki, valamint milyen `illatu` utana a bugyid??? ooo neeeeeee.... Akarmidrol is legyen szo ez nem higenikus. pfuj
2009. máj. 13. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!